Sport

U-BT Cluj-Napoca începe seria de play-off cu Pitești. Primul duel, programat în weekend

U-BT Cluj-Napoca începe sâmbătă, de la ora 18:30, seria de play-off cu BCM Pitești în semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin.

U-BT Cluj-Napoca începe seria de play-off cu Pitești. FOTO: U-BT Cluj-Napoca U-BT Cluj-Napoca începe seria de play-off cu Pitești. FOTO: U-BT Cluj-Napoca


U-BT Cluj-Napoca se va duela în sâmbătă cu BCM Pitești, în primul meci din semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin, în BT Arena. Formația antrenată de Mihai Silvășan este mare favorită la câștigarea titlului de campioană și totodată favorita seriei cu BCM Pitești.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Clujenii vor avea de înfruntat una dintre surprizele sezonului. Piteșenii au avut mereu o echipă competitivă, dar în acest sezon echipa arată mai bine ca niciodată. 


Mladen Jeremic este cel mai bun marcator de la Pitești cu 14,3 puncte în medie pe meci. Toarlyn Lavon Fitzpatrick este omul cu cele mai bune cifre în acest sezon din campionatul românesc în ceea ce privește capacele. Americanul are o medie de 1,7 capace pe meci. De altfel, BCM Pitești este echipa din Liga Națională de baschet cu cele mai multe capace în medie pe meci peste 3,5.

De partea opusă, U-BT Cluj-Napoca este echipa cu cele mai multe puncte marcate în medie pe meci. Campionii României au înscris 91,2 puncte în medie pe meci în stagiunea 2021/2022.


Fanii care doresc să participe la primul meci din seria U-BT Cluj-Napoca - BCM Pitești își pot achiziționa tichete online de pe site-ul echipei, prețul unui tichet fiind de 20 de lei.

În a doua semifinală se dueleză Voluntari și Oradea.

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj-Napoca și-a aflat adversara din semifinalele play-off-ului

Silvășan, Stewart și fanii lui U-BT Cluj, remarcații sezonului în Champions League

abonare newsletter