Sport

Erik Lincar, îngrijorat de gazonul de pe Cluj Arena înaintea meciului cu Hermannstadt: „Nu e în cea mai bună stare”

Universitatea Cluj joacă astăzi, de la ora 19:30, cu FC Hermannstadt, într-un meci decisiv pentru promovare, dar gazonul de pe Cluj Arena îi dă bătăi de cap lui Erik Lincar.

Gazonul de pe Cluj Arena, afectat de ultimele ploi. FOTO: Paul Gheorgheci/ Monitorulcj.ro Gazonul de pe Cluj Arena, afectat de ultimele ploi. FOTO: Paul Gheorgheci/ Monitorulcj.ro

 

Universitatea Cluj și FC Hermannstadt joacă un meci decisiv pentru accederea în Liga 1. Cine câștigă în această seară pe Cluj Arena obține promovarea în Liga 1. Totuși, Erik Lincar nu se așteaptă la un meci extrem de spectaculos și este îngrijorat de starea gazonului, după ploile din ultimele ore.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Gazonul nu e în cea mai bună stare, dacă va ploua atât de tare. Acum este destul de îmbibat cu apă, dar poate avem noroc și mâine nu va ploua așa de consistent. Terenul este important pentru noi și sper să fie în cea mai bună stare”, a declarat Lincar.

Tehnicianul clujenilor nu se așteaptă la un meci spectaculos făcut de cele două echipe, ambele formații fiind interesate de rezultat.


„Nu cred că va fi un joc foarte spectaculos. Cred că fiecare echipă va fi interesată de rezultat. Mâine chiar îmi doresc să câștigăm, nu îmi doresc să fac spectacol, cum în general lumea asta își dorește. Noi avem un obiectiv de îndeplinit. Suntem aproape de a reuși acest lucru, dar vom putea doar dacă vom fi foarte concentrați, foarte serioși, dispuși la efort. Atunci cred eu că avem șanse foarte mari să câștigăm jocul de mâine.”, a mai spus antrenorul lui „U”.

Petrolul Ploiești a obținut deja promovarea în Liga 1, după ce a trecut luni seară de Concordia Chiajna. A doua echipă promovată direct va fi stabilită între Universitatea Cluj și FC Hermannstadt.

CITEȘTE ȘI:

Universitatea Cluj, victorie uriașă în duelul cu Steaua! Mulți nervi în tribune și un joc modest

Lincar, nemulțumit de jocul prestat de Universitatea Cluj la Slobozia: „Am fost foarte slabi în primele 20 de minute”

abonare newsletter