Sport

Toni Petrea a anunțat unde se va juca meciul FCSB – CFR Cluj: „Nu avem altă variantă”

FCSB – CFR Cluj are șanse mari să se joace cu titlul pe masă în acest final de sezon, dar marele meci se va disputa pe o arenă veche de 40 de ani.

Toni Petrea, antrenor FCSB Toni Petrea, antrenor FCSB


FCSB și CFR Cluj poate fi meciul sezonului în play-off-ul din Liga 1. Cele două echipe luptă pentru titlul de campioană, însă nu vor putea juca pe cel mai mare stadion din țară. Național Arena, locul unde joacă FCSB meciurile de pe teren propriu, va fi ocupată din cauza unui festival de muzică.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„(n.r. despre meciul cu FC Argeș) O partidă care se anunță dificilă pentru noi ținând cont de ultimele două meciuri jucate împotriva lor, le-am atras atenția jucătorilor, trebuie să fim foarte atenți. Sunt puncte importante pentru noi, pe care trebuie să le câștigăm. Nu mi-aș fi dorit să fie ultima partidă, suntem încă pe locul 2, mai sunt puncte de recuperat. ”, a spus Toni Petrea.


Antrenorul celor de la FCSB a adăugat ulterior că și-ar fi dorit să joace meciul cu CFR Cluj pe National Arena.

„Ne-am fi dorit să disputăm și celălalt meci pe Arena Națională, dar din păcate nu e posibil acest lucru. Cred că orice echipă ar putea face cerere pentru a juca pe orice stadion. Probabil că vom juca la Buzău, nu cred că avem altă variantă mai bună, să fie bine și pentru jucători, dar și pentru spectatori.”, a adăugat tehnicianul.


Stadionul Municipal din Buzău are o capacitate de 13.400 de locuri. Arena din Crâng a fost construită în 1974 și ulterior modernizată între 2005 și 2007.

CITEȘTE ȘI:

Mișcări de trupe la CFR Cluj. Cinci jucători vor pleca din Gruia la vară

Neluțu Varga, investiții impresionante la CFR Cluj: „În primul an a băgat 18 milioane, banii jos”

Ultimele Stiri
abonare newsletter