Sport

Mișcări de trupe la CFR Cluj. Cinci jucători vor pleca din Gruia la vară

CFR Cluj se pregătește de restructurări importante în vară și se știu deja o parte din jucătorii care vor pleca din Gruia.

Runar Mar Sigurjonsson, unul dintre jucătorii puși pe lista de transferuri Runar Mar Sigurjonsson, unul dintre jucătorii puși pe lista de transferuri


Campioana României are o strategie nouă de la venirea lui Cristi Balaj și ne așteptăm să vedem o serie de plecări în această vară. CFR Cluj a anunțat încă din iarnă, prin vocea președintelui , că se va face o triere importantă de jucători.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Conform Fanatik.Ro, conducerea echipei s-ar fi decis deja cu privire la primele plecări. Alexandru Chipciu, Cătălin Itu, Rachid Bouhenna, Guessouma Fofana și Runar Sigurjonsson nu vor continua la campioana României.


Plecările celor patru jucători sunt cel puțin logice, dacă analizăm timpul de joc pe care l-au primit în ultima perioadă.  Alexandru Chipciu și Runar Mar Sigurjonsson au printre cele mai mari salarii de la CFR Cluj și au prins minute puține.

Rachid Bouhenna a dispărut complet din lotul lui CFR Cluj după venirea lui Yuri de la Gaz Metan Mediaș. Fofana nu a fost utilizat deloc de Dan Petrescu, fiind transferat de Marius Șumudică.


Cătălin Itu a fost rechemat de la Dinamo, însă a prins doar 45 de minute cu UTA și 1 minut cu FCSB.

CITEȘTE ȘI:

Neluțu Varga, investiții impresionante la CFR Cluj: „În primul an a băgat 18 milioane, banii jos”

Dan Petrescu a greșit tactica la meciul CFR Cluj - Farul 1-0: „E vina mea și am recunoscut”

abonare newsletter