Sport

Alianță Universitatea Craiova - CFR Cluj în ultimele etape? Șefii oltenilor o vor pe CFR Cluj campioană

Mihai Rotaru, patronul celor de la CS U Craiova, ar vrea ca titlul de campioană să ajungă la CFR Cluj.

Mihai Rotaru, patronul celor de la CS U Craiova Mihai Rotaru, patronul celor de la CS U Craiova

 

Mihai Rotaru este de părere că Universitatea Craiova nu mai are șanse la titlu în Liga 1, dar are un plan care ar putea să o ajute pe CFR Cluj în ultimele etape.  Oficialul formației din Bănie este conștient că echipa a pierdut prea multe puncte în sezonul regulat, dar speră la câștigarea Cupei României.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„A plecat totul de la meciurile pierdute în campionatul regulat. Locul trei este asigurat, dar ne uităm mai sus, mai avem și Cupa României, dar deocamdată ne gândim la meciul de duminică. Titlul e pierdut, nu avem șanse nici la locul doi, este realitatea matematică, statistic vorbind. Dacă ar mai fi fost o echipa alături de cele trei să se bată la titlu, ar fi fost un final mai frumos.”, a declarat Mihai Rotaru.

Patronul celor de la Universitatea Craiova își dorește să încurce FCSB în weekend și să trimită titlul mai repede în Gruia.


„Dacă batem FCSB, CFR este campioană. S-ar putea să avem un meci mai ușor după cu CFR Cluj și să terminăm pe locul doi. Marian Copilu nu se gândește la alianțe. Craiova nu a făcut niciodată alianțe, Craiova este de capul ei. Rapid va fi echipa ce va conta nu numai în sezonul viitor, ci pe parcursul a mai multor ani. După aducerea investitorilor sunt sigur că va conta, va fi o forță deoarece vor știi să facă business”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

 

CITEȘTE ȘI:

Universitatea Craiova - CFR Cluj 3-2. Campionii au pierdut în minutul 90+6

Atmosferă ostilă pentru CFR Cluj la Craiova! Oltenii așteaptă 30.000 de fani la meciul din weekend

Ultimele Stiri
abonare newsletter