Sport

Universitatea Craiova - CFR Cluj 3-2. Campionii au pierdut în minutul 90+6

CFR Cluj a fost învinsă, 3-2, de Universitatea Craiova în etapa a 4-a din play-off-ul din Liga 1.

Universitatea Craiova - CFR Cluj 3-2.  FOTO: CFR Cluj Facebook Universitatea Craiova - CFR Cluj 3-2. FOTO: CFR Cluj Facebook

 

CFR Cluj a avut de înfruntat o atmosferă ostilă la Craiova și a pierdut puncte importante în lupta pentru titlul din Liga 1. Trupa clujeană, fără Dan Petrescu, a fost condusă, ulterior a revenit, dar în cele din urmă a pierdut în minutele de prelungiri.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Oltenii au marcat în minutul 18 al partidei prin Alexandru Crețu. Mijlocașul „leilor” a fost servit excelent de Andrei Ivan și a marcat din interiorul careului, la o fază în care Otto Hindrich putea face mai mult.

CFR Cluj a început să controleze jocul și avea să egaleze înainte de pauză. Omrani a scos din joc doi oameni în flancul stâng și l-a servit ideal pe Mihai Bordeianu, cel care a înscris cu un șut la colțul lung.


„Feroviarii” au schimbat la pauză și l-au introdus pe teren pe Claudiu Petrila în locul lui Neguț. Tânărul jucătr avea să marcheze în minutul 58, atunci când Omrani a centrat excelent în careu, iar Petrila a marcat cu o lovitură de cap.

CS U Craiova a reușit să revină din nou în meci în minutul 69. Jovan Markovic a marcat cu un șut de la marginea careului. 


Derby-ul etapei a 4-a avea să fie decis în minutul 90+6. Ante Roguljic, introdus în ultimele minute, a marcat cu un șut din interiorul careului și a adus victoria la ultima fază a meciului.

CFR Cluj rămâne pe primul loc cu 45 de puncte, opt mai mult față de rivala FCSB. „Roș-albaștrii” joacă mâine cu FC Voluntari în ultimul meci al etapei. Craiova a intrat și ea în lupta pentru titlul de campioană,  după ce a ajuns la 36 de puncte.


Au evoluat echipele:

CSU Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu – Mateiu (Bic ’81), Al. Creţu (Roguljic ‘90+1) – Gustavo (Cîmpanu ’63), Nistor (Baiaram ’46), A. Ivan – Koljic (Markovic ’46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf


CFR Cluj: Hindrich – Susic, Burcă, Graovac, Camora – Bordeianu (Sigurjonsson ‘90+5), Boateng, C. Deac (Yuri ’86) – Neguţ (Petrila ’46), Debeljuh (Dugandzic ’75), Omrani (Păun ’75). Antrenor: Dan Petrescu.

CITEȘTE ȘI:

Atmosferă ostilă pentru CFR Cluj la Craiova! Oltenii așteaptă 30.000 de fani la meciul din weekend

Cristi Balaj dă asigurări că la CFR Cluj nu se pune problema insolvenței: „Datoria respectivă este către acționari”

abonare newsletter