Sport

Atmosferă ostilă pentru CFR Cluj la Craiova! Oltenii așteaptă 30.000 de fani la meciul din weekend

Universitatea Craiova – CFR Cluj este derby-ul etapei a 4-a din play-off și probabil unul dintre cele mai așteptate meciuri de olteni.

Fanii celor de la Craiova pregătesc o atmosferă încinsă la meciul cu CFR Cluj Fanii celor de la Craiova pregătesc o atmosferă încinsă la meciul cu CFR Cluj

 

 


Între Universitatea Craiova și CFR Cluj s-a dezvoltat o rivalitate în ultimele sezoane, după ce echipele s-au luptat pentru titlul de campioană în repetate rânduri.

Craiova mai are doar șanse matematice la titlul de campioană, dar poate spera la locul 2 în clasament. Oltenii sunt la patru puncte de FCSB, echipă pe care au învins-o etapa trecută pe Național Arena.


Meciul bun făcut de olteni la București i-a determinat pe fani să cumpere bilete la disputa cu CFR Cluj. Vineri dimineață, formația din Craiova avea vândute deja 4.877 de bilete, care se adaugă celor 4.107 abonați, conform GSP.

Oficialii clubului au vândut în primele zile doar tichete online și de astăzi se vând și bilete tipărite la stadion și în mai multe puncte din oraș. 


Mihai Rotaru, oficialul celor de la Universitatea Craiova, a făcut un apel către fanii olteni și i-a chemat la stadion duminică seara, de la ora 20:30.

„Meciul ăsta cu CFR e ca povestea cu Făt Frumos și Balaurul cu Șapte Capete. Acum, ăsta e scopul nostru, să răpunem Balaurul. Pentru asta avem însă nevoie de tot ce mișcă în Oltenia. Ne-am minți singuri dacă am spune că e ușor, dar locul 2 se poate. Trebuie să credem în el. Avem nevoie de un parcurs perfect, iar primul hop mare este duminică. Cu suporterii în tribună, viața ne poate fi mai ușoară”, a punctat Rotaru, într-o intervenție recentă, la Pro Arena.


30.000 de fani, încap pe arena din Craiova

Noul stadion „Ion Oblemenco” are o capacitate de 30.000 de locuri, fiind sold out doar la meciurile cu FCSB. Un duel între Craiova și CFR Cluj a adunat în tribune 29.000 de fani, în primăvara lui 2020.

CITEȘTE ȘI:

Cristi Balaj dă asigurări că la CFR Cluj nu se pune problema insolvenței: „Datoria respectivă este către acționari”

Un fost elev al lui Dan Petrescu l-a descris pe antrenorul lui CFR Cluj: „Diabolic din toate punctele de vedere”

abonare newsletter