Sport

Ultima etapă în Liga Națională de baschet! U-BT află cu cine joacă în play-off

U-BT Cluj-Napoca își va afla adversara din runda 1 de play-off vineri, atunci când sunt programate ultimele meciuri din sezonul regulat.

Nandor Kuti, jucătorul lui U-BT Cluj. FOTO: U-BT Cluj-Napoca Nandor Kuti, jucătorul lui U-BT Cluj. FOTO: U-BT Cluj-Napoca

 

U-BT Cluj-Napoca a câștigat sezonul regulat deja, fiind pe primul loc înaintea ultimei etape cu un bilanț de 27 de victorii și 2 înfrângerii. 


Etapa cu numărul 30 din Liga Națională a început miercuri cu duelul dintre Petrolul și CSU Sibiu. Formația prahoveană a câștigat partida cu 93-88, iar sibienii sunt acum la mâna celor de la Dinamo.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

CSU Sibiu are 15 victorii și 15 înfrângeri în acest sezon, fiind pe locul șapte. Echipa de pe malul Cibinului poate fi depășită de Dinamo, echipă care are nevoie de o victorie în meciul cu SCM Craiova, programat vineri de la 17:45.


În cazul în care Dinamo bate pe Craiova,  Sibiul va termina pe locul 8 în clasament și vom avea un meci extrem de atractiv în prima rundă din play-off.

Tot în ultima etapă se dispută meciurile CSM Târgu Jiu – Steaua, Rapid – BCM Pitești și Voluntari – CSM Oradea, toate de la ora 17:45.


U-BT Cluj încheie sezonul regulat tot vineri, de la ora 20:00, împotriva celor de la Athletic Constanța.

Mihai Silvășan, antrenorul lui U-BT, a prefațat duelul din ultima rundă.


„Ne așteaptă ultimul meci din sezonul regulat. Din nou, la fel ca la ultimele două partide, rezultatul nu are o mare importanță în ceea ce privește clasamentul. Vrem să încheiem sezonul regulat cu un joc bun, să ne pregătim cât mai bine pentru Play-Off și să câștigăm. De asemenea, ne dorim o atitudine corectă, diferită față de ultimul joc, cu Craiova.”, a declarat Mihai Silvășan.

CITEȘTE ȘI:

U-BT, victorie cu emoții în fața Craiovei în Liga Națională

Ultimul meci pe teren propriu pentru U-BT Cluj-Napoca în sezonul regulat

Ultimele Stiri
abonare newsletter