Sport

Ultimul meci pe teren propriu pentru U-BT Cluj-Napoca în sezonul regulat

U-BT Cluj-Napoca joacă ultimul meci din sezonul regulat pe teren propriu. Formația antrenată de Mihai Silvășan se duelează astăzi, de la ora 17:00, cu SCM Craiova.

Andrija Stipanovic și Patrick Richard în tricoul lui U-BT Cluj-Napoca Andrija Stipanovic și Patrick Richard în tricoul lui U-BT Cluj-Napoca

 

U-BT Cluj-Napoca joacă ultimul meci pe teren propriu din acest sezon regulat, în Liga Națională de Baschet. Campionii României au adunat 26 de victorii și 2 înfrângeri înaintea jocului cu SCM Craiova.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

U-BT a câștigat sezonul regulat și așteaptă duelurile din play-off. Echipa antrenată de Silvășan a câștigat cu 90-70, meciul cu SCM Timișoara, înainte de Paște. 

SCM U Craiova este una dintre revelațiile actualului sezon. Oltenii au disputat finala Cupei României, în vreme ce în campionat se află pe locul al cincelea.  Formația din Bănie are 18 victorii și 10 înfrângeri înaintea jocului din BT Arena. 


Cele două echipe s-au duelat ultima dată în luna octombrie. U-BT Cluj s-a impus atunci cu 90-79,  într-un meci în care Qualls a marcat 24 de puncte pentru olteni, iar Hawley a reușit un double-double cu 20 de puncte și 10 recuperări. Dustin Hogue a fost atunci principală armă a clujenilor cu 23 de puncte marcate.

Mihai Silvășan a prefațat meciul cu SCM Craiova: 


„Urmează un meci cu o echipă foarte atletică. Ei sunt calificați în Play-Off. Deși am câștigat locul I la finalul sezonului regulat, vrem să facem un meci bun, să avem atitudinea potrivită și să câștigăm.”, a spus antrenorul.

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj, o nouă VICTORIE în Liga Națională de baschet masculin: Nu ne-a fost ușor

U-BT Cluj-Napoca - Ludwigsburg s-a jucat într-o atmosferă senzațională. VIDEO

abonare newsletter