Sport

Istvan Kovacs, arbitrul acuzat de CFR Cluj după meciul cu FCSB, delegat la Manchester City - Real Madrid în Champions League

Istvan Kovacs a fost delegat ca arbitru central la meciul tur dintre Manchester City și Real Madrid din semifinalele Champions League.

Istvan Kovacs, delegat la meciul City - Real Madrid Istvan Kovacs, delegat la meciul City - Real Madrid

 

Istvan Kovacs a fost  contestat dur de oficialii celor de la CFR Cluj, după meciul cu FCSB, dar acest lucru se pare că nu i-a afectat imaginea la nivel internațional. Arbitrul român a fost delegat la meciul tur dintre Manchester City și Real Madrid din semifinalele Ligii Campionilor.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Pentru arbitrul român acest meci reprezintă până acest moment apogeul carierei, fiind delegat în premieră la un meci din semifinalele Champions League.

„Centralul român a fost delegat la manșa tur a semifinalei celei mai importante competiții de club la nivel continental, programată marți, 26 aprilie, de la ora 22:00, la Manchester. Este pentru prima dată în carieră când va conduce o semifinală a unei competiții continentale de club.


Istvan Kovacs îi va avea alături pe conaționalii Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, arbitri asistenți. Al patrulea oficial va fi portughezul Artur Dias. În camera VAR se vor afla doi arbitri din Germania, Marco Fritz și Bastian Dankert.

Va fi al cincilea meci din actuala ediție a UEFA Champions League pe care Kovacs o va arbitra, până acum fiind delegat la trei partide din faza grupelor și la ”sfertul” Man.City – Atletico Madrid 1-0", este anunțul postat pe site-ul FRF.


Dan Petrescu și Cristi Balaj l-au criticat pe Istvan Kovacs, după meciul CFR Cluj - FCSB 0-1. Cei doi au fost nemulțumiți în special de eliminarea lui Mateo Susic.

CITEȘTE ȘI:

Delegarea lui Kovacs a aprins derby-ul CFR Cluj – FCSB. Cristi Balaj: „Nu am mai vorbit cu el de mult timp”

Dan Petrescu a criticat arbitrajul din meciul amical cu Dinamo Kiev: „Dă, mă băiatule, penalty!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter