Sport

Dan Petrescu a criticat arbitrajul din meciul amical cu Dinamo Kiev: „Dă, mă băiatule, penalty!”

Dan Petrescu a fost vizibil nemulțumit de arbitrajul lui Szabolcs Kovacs din partida CFR Cluj - Dinamo Kiev.

Dan Petrescu la conferința de presă Dan Petrescu la conferința de presă

 

Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs, a fost delegat la meciul amical dintre CFR Cluj și Dinamo Kiev. Tânărul arbitru ar fi trebuit să acorde o lovitură de la 11 metri pentru campioana României, în opinia lui Dan Petrescu.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Antrenorul campioanei s-a arătat extrem de nemulțumit de modul în care a fost arbitrat jocul amical și nu înțelege de ce fratele lui Istvan Kovacs a fost delegat la acest meci.

„A venit fratele lui Kovacs acum, la următorul meci vine sora lui Kovacs, apoi fata sau băiatul lui Kovacs. Și uite așa continuăm... OK, e meci amical, dar dacă e penalty, mă băiatule, dă, mă, că a fost clar! Au fost două la aceeași fază.”, a spus  „bursucul”.


Petrescu nu a uitat nici de faptul că Istvan Kovacs l-a eliminat pe Mateo Susic în derby-ul cu FCSB din weekend. 

Nu înțeleg cum poate fi trimis fratele lui Kovacs, după ce Istvan a făcut praf meciul cu FCSB, când ne-a lăsat în 10 din minutul 40, cât a fost. Nu ar trebui să vorbesc despre acest lucru, dar nu înțeleg logica acestei delegări. 


Cum poți să-l trimiți pe fratele lui Kovacs? Sincer acum! Cu tot respectul pentru ei, dar deja ați comis-o, ne-ați «curățat». Lăsați-ne în pace, să jucăm.Mă uitam la Benzema că a ratat penalty. Bine că primește! Nici nu știu de când n-am mai primit noi penalty”, a declarat Petrescu la conferința de presă. 

Meciul amical dintre CFR Cluj și Dinamo Kiev s-a încheiat la egalitate, 0-0. Trupa antrenată de Dan Petrescu joacă în weekend cu FC Voluntari în play-off-ul din Liga 1.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj - Dinamo Kiev 0-0. Aproximativ 5.000 de fani, prezenți în Gruia. VIDEO

CFR Cluj, reclamată de Arlauskis la FIFA! Fostul portar are de recuperat jumătate de milion de euro

Ultimele Stiri
abonare newsletter