Sport

CFR Cluj, reclamată de Arlauskis la FIFA! Fostul portar are de recuperat jumătate de milion de euro

Giedrius Arlauskis a făcut istorie la CFR Cluj, dar acum este gata să trimită clubul într-o situați extrem de complicată din cauza unei datorii de 500.000 de euro.

Giedrius Arlauskis și Dan Petrescu, după tiltlul obținut în 2019 Giedrius Arlauskis și Dan Petrescu, după tiltlul obținut în 2019

 

Giedrius Arlauskis a plecat anul trecut de la CFR Cluj, după un scandal monstru. Lituanianul, bun prieten cu Marian Copilu, s-a supărat pe toată lumea și nu a dorit să mai continue în Gruia. Campioana României a fost nevoie să rezilieze înțelegerea cu Arlauskis, dar portarul trebuie să încaseze 500.000 de euro.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Surse Playsport indică faptul că suma ar fi fost distribuită, în documente, în trei tranșe egale: 1 octombrie 2021, 1 februarie 2022 și 1 iulie 2022. Ardelenii n-au respectat convenția încă de la primul termen, motiv pentru care Arlauskis a dat în judecată pe CFR la FIFA.

Coform sursei citate, CFR Cluj trebuie să achite până la finalul lunii mai suma de 500.000 de euro, dar și penalități de 10.000 de euro pentru fiecare lună de întârziere. În cazul în care nu respectă termenul, CFR Cluj poate fi depunctată sau chiar interzisă în cupele europene.


În perioada în care la CFR Cluj se afla și Marian Copilu, Arlauskis a semnat un contract până în 2024 și ar fi trebuit să încaseze 1,2 milioane de euro. Totuși, la negocierile finale, Neluțu Varga s-a înțeles cu jucătorul lituanian pentru plata unei sume de 500.000 de euro.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj continuă transferurile. Un jucător de la Chindia a ajuns în Gruia

Arlauskis și-a reziliat contractul cu CFR Cluj! Campioana obligată să-i plătească peste jumătate de milion de euro

Ultimele Stiri
abonare newsletter