Sport

CFR - Dinamo Kiev, meci amical caritabil. Clujenii, invitați să cumpere bilete pentru a susține Ucraina

CFR Cluj - Dinamo Kiev se va juca miercuri, 20 aprilie, pe arena „Dr. Constantin Rădulescu” de la ora 21:30, fiind un meci amical special.

CFR - Dinamo Kiev, meci amical caritabil. Clujenii, invitați să cumpere bilete pentru a susține Ucraina CFR - Dinamo Kiev, meci amical caritabil. Clujenii, invitați să cumpere bilete pentru a susține Ucraina

 

Duelul CFR Cluj - Dinamo Kiev este unul dedicat în totalitate victimelor războiului din Ucraina. Toate fondurile obținute din bilete vor merge către persoanele afectate de invazia rusă, iar cetățenii din Ucraina vor avea acces gratuit pe stadion.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Fiecare persoană poate achiziționa un număr nelimitat de bilete/comanda. Prețul unui bilet la Tribuna II este de 10 lei, în timp ce la VIP un tichet costă 50 de lei. Biletele se vor vinde marți între 12:00 și 16:00, respectiv miercuri 12:00 - 21:30 la stadion sau pot fi achiziționate online de aici.

Dinamo Kiev a organizat un adevărat turneu de meciuri amicale pentru a susține Ucraina. Echipa antrenată de Mircea Lucescu a jucat deja cu Legia Varșovia și Galatasaray, ambele meciuri fiind câștigate cu 3-1.


Dinamo Kiev, care are 16 titluri de campioană a Ucrainei, va continua turneul său european cu meciuri pe care le va susţine cu Borussia Dortmund, pe 26 aprilie, sau Dinamo Zagreb, pe 28 aprilie. Au fost evocate şi alte posibile meciuri caritabile, cu Manchester City, FC Barcelona, PSG, AC Milan, Benfica, Ajax Amsterdam, Sporting Lisabona sau FC Basel, dar acestea nu au fost perfectate până în acest moment.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj și Dinamo Kiev vor juca un meci amical în Gruia

Delegarea lui Kovacs a aprins derby-ul CFR Cluj – FCSB. Cristi Balaj: „Nu am mai vorbit cu el de mult timp”

Ultimele Stiri
abonare newsletter