Sport

CFR Cluj și Dinamo Kiev vor juca un meci amical în Gruia

CFR Cluj va juca un meci amical cu Dinamo Kiev, între partidele cu FCSB și FC Voluntari din Liga 1.

CFR Cluj, meci amical cu Dinamo Kiev în Liga 1. FOTO: CFR Cluj Facebook CFR Cluj, meci amical cu Dinamo Kiev în Liga 1. FOTO: CFR Cluj Facebook

 

 


Echipa antrenată de Mircea Lucescu ar fi trebuit să joace un meci amical cu FCSB, dar lucrurile s-au schimbat. Astfel, formația din Kiev se va duela cu CFR Cluj între etapele 5 și 6 din play-off.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

Partida dintre CFR Cluj și Dinamo Kiev se va disputa pe 20 aprilie, fiind organizat pe arena „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca. 


„Luni seară am fost sunați de reprezentanții lui Dinamo Kiev. Aceștia ne-au solicitat dacă suntem de acord să facem cu ei un meci amical pe 20 aprilie.  Am vorbit cu Dan Petrescu, a fost și el de acord, având în vedere că e vorba de Mircea Lucescu și de un meci caritabil. Toate fondurile urmează să fie donate pentru refugiații ucraineni din zona Clujului.  Știam și noi că urmau să joace cu FCSB, nu știm de ce și-au schimbat planul. Meciul va fi pe stadionul nostru, la Cluj, pe 20 aprilie”, a precizat Cristi Balaj, pentru GSP.ro.

În perioada următoare, Dinamo Kiev urmează să dispute mai multe partide amicale în Europa, iar banii obținuți vor fi donați în scop caritabil victimelor din Ucraina.


Până în acest moment, Dinamo Kiev are stabilite partide amicale cu Dinamo Zagreb, Legia Varșovia, Galatasaray și Borussia Dortmund.

CITEȘTE ȘI:

Universitatea Craiova - CFR Cluj 3-2. Campionii au pierdut în minutul 90+6

Atmosferă ostilă pentru CFR Cluj la Craiova! Oltenii așteaptă 30.000 de fani la meciul din weekend

abonare newsletter