Sport

U-BT Cluj-Napoca a anunțat când se pun în vânzare biletele pentru meciul decisiv cu Ludwigsburg

U-BT Cluj-Napoca se va duela marți, 19 aprilie, de la ora 19:00, cu MPH Riesen Ludwigsburg în meciul 3 din sferturile de finală ale Champions League.

U-BT Cluj-Napoca a anunțat când se pun în vânzare biletele pentru meciul decisiv cu Ludwigsburg U-BT Cluj-Napoca a anunțat când se pun în vânzare biletele pentru meciul decisiv cu Ludwigsburg

 

U-Banca Transilvania a cedat meciul retur cu MHP Riesen Ludwigsburg din Play-Off-ul Basketball Champions League. Formația din Germania s-a impus miercuri seara și a forțat meciul decisiv. La final, tabela a indicat 92-75. 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

La meciul decisiv, programat săptămâna viitoare, oficialii clujeni se așteaptă din nou la o sală plină în BT Arena. Biletele la acest meci vor fi puse în vânzare joi, de la ora 16:00.

U-BT Cluj-Napoca va fi gazda meciului trei, deoarece a câștigat grupa din care a făcut parte în Main Round. Mihai Silvășan a vorbit imediat după meciul doi pierdut în Germania și a transmis câteva gânduri înaintea jocului decisiv.


„Cu siguranță, dacă vrem să ne calificăm în Final Four, trebuie să jucăm mai bine și să fim mai duri. Am muncit întreg sezonul să ajungem aici, există o șansă mare să ne calificăm. Vom beneficia de avantajul terenului propriu și trebuie să ne bucurăm de o astfel de confruntare decisivă. Vom face tot ce ține de noi să obținem victoria și să ne calificăm în Final Four.”, a declarat Mihai Silvășan.

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj-Napoca pierde meciul 2 cu Ludwigsburg. Decisivul se joacă în BT Arena

Se știu primele 3 echipe calificate în Final Four Champions League. U-BT poate completa astăzi careul de ași

Ultimele Stiri
abonare newsletter