Sport

Trei meciuri decisive pentru „U” Cluj. „Studenții” vor juca doar pe Cluj Arena până la finalul lunii

Luna aprilie este penultima din actualul sezon competițional în Liga a 2-a și va fi probabil decisivă în lupta pentru promovare.

Trei meciuri decisive pentru „U” Cluj. FOTO. Paul Gheorgheci Trei meciuri decisive pentru „U” Cluj. FOTO. Paul Gheorgheci

 

Universitatea Cluj mai are de jucat șase meciuri până la finalul sezonului și are de recuperat un punct pentru a promova direct în Liga 1. „Studenții” vor juca trei meciuri pe teren propriu cu Concordia Chiajna, Petrolul și Unirea Slobozia.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

Cele trei partide de pe Cluj Arena sunt vitale pentru lupta la promovare. Universitatea poate obține 9 puncte, fiind avantajată clar de gazonul bun de pe stadionul clujean, dar și de un aport tot mai important din partea fanilor.

Primul meci important pentru clujeni este chiar în prima zi a săptămânii viitoare. „U” primește vizita celor de la Concordia Chiajna, într-un meci în care elevii lui Erik Lincar au un avantaj moral important. La ultimul meci direct, Universitatea s-a impus cu 4-0 pe Cluj Arena. 


De altfel, în 2022 Universitatea Cluj a primit goluri într-un singur meci, cel de la Slobozia, încheiat 2-2.

Derby-ul cu Petrolul s-ar putea juca cu 10.000 de fani

Un meci extrem de important va fi cu Petrolul Ploiești, în etapa a 6-a. „Lupii” au șase puncte avans în fața Universității Cluj, dar nu se pot considera deja promovați. Trupa prahoveană are de jucat în deplasarare la „U”, dar și la Hermannstadt.


În plus, Petrolul a obținut o singură victorie în acest play-off. Echipa antrenată de Nae Constantin a câștigat, 1-0, duelul cu Concordia Chiajna.

Cel mai probabil, derby-ul cu Petrolul va crea din nou emulație în tribunele Cluj Arena. Fanii „Șepcilor Roșii” vor lua cu asalt stadionul, la fel ca la meciul cu Steaua. 


Ultimul meci din această serie de trei meciuri pe teren propriu va fi cel cu Slobozia. Universitatea are un lot net superior și ar trebui să facă diferența pe Cluj Arena. În meciul tur, ialomițenii au fost avantajați de calitatea modestă a gazonului, dar și de condițiile meteo.

CITEȘTE ȘI:

Un fan al celor de la CSA Steaua, lovit cu brutalitate în Piața Unirii din Cluj-Napoca. VIDEO

Doi suporteri au fost reținuți după „U” Cluj - Steaua! Jandarmii au dat 18 amenzi și încearcă să identifice alți fani violenți

Ultimele Stiri
abonare newsletter