Sport

Dan Petrescu l-a ridicat în slăvi pe Mirko Pigliacelli: „Nu există portar în Europa care să paseze ca el”

Dan Petrescu și-a făcut un obicei în a-și lăuda adversarii înaintea unui meci direct, lucru care s-a repetat și înaintea meciului Universitatea Craiova - CFR Cluj.

Dan Petrescu l-a ridicat în slăvi pe Mirko Pigliacelli

 

Antrenorul campioanei României l-a lăudat excesiv pe Mirko Pigliacelli, portarul celor de la Universitatea Craiova. Petrescu este impresionat de jocul de picior al goalkeeper-ului.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Când joci cu Craiova pericolul vine de peste tot. Să ne gândim numai la portar (n.r. - Mirko Pigliacelli), ce pase dă. Nu cred că există portar în România sau în Europa care să dea pasele lui Pigliacelli. Are o viziune fantastică, iar de ceilalţi din faţă nu mai vorbesc. Gustavo pe unde ne prinde ne dă gol....mai ales pe mine, ca antrenor... şi prin China, mi-a dat gol când eram acolo. Deci au jucători de atac foarte, foarte buni. Va fi un meci la bătaie, iar noi e clar că trebuie să jucăm mult mai bine decât în partida cu FC Argeş. Trebuie să ridicăm nivelul” a afirmat tehnicianul.

Dan Petrescu a lăudat mai târziu tot lotul celor de la Universitatea Cluj, inclusiv pe antrenorul Laurențiu Reghecampf.


„E clar că meciul cu Craiova e foarte important, întâlnim o echipă foarte bună care a câştigat în deplasare cu FCSB. Craiova doreşte să câştige campionatul, am văzut şi declaraţiile lui Reghecampf care a zis că nu se mulţumeşte nici măcar cu locul 2. Eu am spus de la început că Universitatea se va bate pentru titlu, dar la mine la club n-a crezut nimeni. Chiar dacă sunt la 12 puncte distanţă, ei încă speră şi e normal acest lucru. Au un public fantastic, un lot excelent, pot câştiga şi Cupa şi campionatul, pentru că au de toate, au şi un antrenor foarte bun. Deci va fi un meci extraordinar de greu pentru noi, dar şi pentru ei. După ce au bătut pe FCSB, clar stadionul va fi plin. Iar publicul pentru ei e al 12-lea jucător. Dar indiferent de rezultat nu se decide nimic, nici acum, nici după meciul cu FCSB. Mai sunt 21 de puncte în joc”, a adăugat antrenorul.

CITEȘTE ȘI:

Un fost elev al lui Dan Petrescu l-a descris pe antrenorul lui CFR Cluj: „Diabolic din toate punctele de vedere”

CFR Cluj are probleme din cauza gripei! Dan Petrescu, obligat să schimbe înaintea meciului cu FC Argeș

Ultimele Stiri
abonare newsletter