Sport

CFR Cluj vrea să își modernizeze stadionul și să mărească capacitatea arenei din Gruia

CFR Cluj își dorește un stadion mai modern și mai mare pentru sezoanele viitoare.

CFR Cluj vrea să își mărească stadionul. Sursă foto: CFR Cluj Facebook CFR Cluj vrea să își mărească stadionul. Sursă foto: CFR Cluj Facebook


Campioana României se îndreaptă către al cincelea titlu consecutiv în Liga 1 și pregătește să atace din nou grupele Champions League. CFR Cluj a devenit un magnet în ultimii ani, iar stadionul din Gruia a fost luat cu asalt de fani la multe dintre meciurile europene.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

CFR se gândeste acum să modernizeze arena „Dr. Constantin Rădulescu” și să construiască a doua peluză pe arena din Gruia. 


„Avem discuții în acest sens pentru tribuna 1 și pentru în zona în care nu există tribună. Avem planuri în viitor. S-a discutat deja cu un constructor care dorește să vină alături de clubul nostru. Este o firmă din străinătate care dorește să-și asocieze imaginea cu CFR Cluj”, a spus Cristi Balaj la ProArena.

Stadionul celor de la CFR Cluj are o capacitate de puțin peste 22.000 de locuri, dar o zonă importantă nu poate fi ocupată din motive de securitate. Astfel, stadionul lui CFR Cluj poate găzdui aproximativ 18.000 de spectator la ora actuală.


Arena din Gruia poate să găzduiască meciuri din Europa League, dar nu mai poate fi gazda meciurilor din grupele Champions League în acest moment. Cel mai probabil, acesta este motivul pentru care este luată în calcul ridicarea unei noi peluze.

CITEȘTE ȘI:

Un nou pas spre titlul de campioană pentru CFR Cluj. Trupa din Gruia a trecut cu 2-0 de FC Argeș

Situația lui Omrani rămâne incertă la CFR Cluj. Atacantul ar putea pleca gratis la vară

abonare newsletter