Sport

Situația lui Omrani rămâne incertă la CFR Cluj. Atacantul ar putea pleca gratis la vară

Billel Omrani mai are contract doar câteva lui la CFR Cluj și situațialui rămâne una incertă.

Billel Omrani într-un meci cu Farul Constanța din Liga 1. Sursă foto: CFR Cluj Facebook Billel Omrani într-un meci cu Farul Constanța din Liga 1. Sursă foto: CFR Cluj Facebook

 

Billel Omrani este unul dintre cei mai vechi jucători de la CFR Cluj și nu pare dispus să mai continue în Gruia. Atacantul de 28 de ani a refuzat până în acest moment să își prelungească contractul și poate pleca gratis la vară. Omrani a fost deja contactat de Gigi Becali, cel care i-a oferit un salariu uriaș pentru a semna cu FCSB. Fotbalistul campioanei a refuzat să ofere un răspuns clar și se concentrează pe parcursul la CFR Cluj în acest moment.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Cristi Balaj a dat asigurări că Omrani nu va pleca până la vară de la CFR Cluj și speră la un acord între atacant și echipă. Totuși, Balaj a dat de înțeles că Omrani ar avea oferte importante din străinătate și va fi greu de ținut.

„Până la finalul contractului, Omrani va juca la CFR Cluj. Avem probleme mult prea importante în acest moment, iar comunicarea cu Omrani este excelentă. El se pregătește bine, nu vrem să forțăm lucrurile. În momentul în care un jucător are oferte mult mai mari de afară, este greu să-l blocăm. Nu ne-am luat gândul de la el, există posibilitatea să rămână la CFR Cluj. El se simte foarte bine la CFR Cluj și a demonstrat de multe ori că nu banii sunt cei mai importanți pentru el”, a spus Cristi Balaj, conform Playsport.

CITEȘTE ȘI:

Patronul lui CFR Cluj îi liniștește pe fani: „Becali își face iluzii cu Omrani. Nu pleacă nicăieri”

Becali l-a sunat pe Omrani pentru a-l convinge să meargă la FCSB. Jucătorul lui CFR Cluj a cerut un salariu colosal

Ultimele Stiri
abonare newsletter