Sport

Ajutor nesperat pentru CFR Cluj. Meciul din ultima etapă cu FCSB nu se va juca pe Național Arena

FCSB - CFR Cluj, meci programat în ultima etapă din play-off, nu se va putea juca pe Național Arena.

Arena Națională din București. Sursă foto: Facebook Arena Națională Arena Națională din București. Sursă foto: Facebook Arena Națională


FCSB - CFR Cluj poate fi meciul care decide campioana sezonului 2021/2022 în Liga 1.  Cele două echipe sunt despărțite în acest moment de cinci puncte și ultimul joc al sezonului ar putea fi decisiv. Totuși, FCSB nu va putea juca pe Arena Națională partida respectivă din cauza unui concert programat pe stadionul din București.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a anunțat la Telekom Sport că festivalul Saga are întâietate pe Arena Națională în perioada respectivă.


„Din câte am auzit, dacă se va juca ultimul meci cu titlul pe masă, nu se va juca pe National Arena. E un alt eveniment, care pică pe 6 iunie, e ceva festival, Saga Festival. Se pare că noi nu vom juca pe 23 mai din cauza concertului de peste două săptămâni. La banii care s-au băgat în Arena Națională e o rușine, a fost o rușine încă de la început”, a declarat Stoica.

FCSB a fost obligată în ultimele sezoane să evolueze pe diferite stadioane. „Roș-albaștrii” nu au casa lor proprie și au evoluat la Giurgiu, Pitești sau Buzău în ultimele sezoane.

CITEȘTE ȘI:

Meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova a fost programat duminică în Liga 1

Denis Ciobotariu a câștigat litigiul cu CFR Cluj. Trupa din Gruia, obligată la plata restanțelor

Ultimele Stiri
abonare newsletter