Sport

Becali l-a sunat pe Omrani pentru a-l convinge să meargă la FCSB. Jucătorul lui CFR Cluj a cerut un salariu colosal

Gigi Becali nu a glumit când a anunțat că îl ofertează pe Billel Omrani și a avut prima discuție cu jucătorul celor de la CFR Cluj.

Becali l-a sunat pe Omrani pentru a-l convinge să meargă la FCSB. Jucătorul lui CFR Cluj a cerut un salariu colosal Becali l-a sunat pe Omrani pentru a-l convinge să meargă la FCSB. Jucătorul lui CFR Cluj a cerut un salariu colosal


Gigi Becali a avut prima discuție cu Billel Omrani pentru un viitor transfer al jucătorului francez la FCSB. Finanțatorul „roș-albaștrilor” a dat de înțeles că vrea să îl convingă pe Omrani și ulterior să îl vândă în străinătate. Totuși, pretențiile financiare ale fotbalistului ar putea să fie o problemă în realizarea mutării.

„Am vorbit cu Omrani acum o oră, nici nu credea că sunt eu și i-am zis să-l sune pe Dan Petrescu să-i confirme, că-mi cunoaște vocea. A început să râdă, el e străin, nu mă cunoaște. Mi-a dat numărul impresarului, mi-a zis că vrea 45.000 pe lună și 400.000 la semnătură. E ceva negociabil, nu are pretenții foarte mari. Dacă îl iau, îl vând imediat, peste un an”, a dezvăluit finanțatorul roș-albaștrilor la Pro X.


Becali vrea să se răzbune pe CFR Cluj

Patronul celor de la FCSB a mai adăugat că nu ar fi negociat niciodată cu un fotbalist al unei rivale, dacă CFR Cluj nu l-ar fi convins pe Cristi Bălgrădean să semneze în timp ce se afla sub contract cu rivala din București.

„Crezi că eu făceam acum ofertă lui Omrani? Nu e elegant, trebuia să-l las să-și termine omul contractul și după aia, dar când tu îl iei pe Bălgrădean, îl iei pe Bouhenna, stați că vă arăt eu cum se face. Acum schimbăm politica? Îl luăm pe fundașul ăla de la Botoșani la finalul sezonului, după ce joacă cu ei. Așa l-au luat și pe Rodriguez, a jucat vreun meci la ei? E pe la Dinamo acum, de ce l-au luat? Dacă voi semna cu Omrani nu voi spune, să rămână în dilemă, le plătesc cu aceeași monedă. Balaj să promită că nu mai fac altădată și după aia să avem omenie și moralitate. Să nu mai fim vicleni și ascunși. Făceam eu așa ceva? Nu-i frumos”, a mai adăugat Becali.

CITEȘTE ȘI:

Gigi Becali îl vrea pe Omrani la FCSB: „Îi dau 400.000 de euro la semnătură”

Omrani nu s-a prezentat în cantonamentul din Spania a lui CFR Cluj și vrea să plece de la echipă

abonare newsletter