Sport

„U” Cluj – Dunărea Călărași 3-0. Ardelenii termină pe 2 sezonul regulat

Universitatea Cluj s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Dunărea Călărași, în etapa cu numărul 19 din Liga a 2-a.

„U” Cluj a trecut fără emoții de Dunărea Călărași „U” Cluj a trecut fără emoții de Dunărea Călărași

 

Universitatea Cluj a termina pe locul 2 sezonul regulat și va juca în play-off pentru a obține promovarea în prima ligă.


„Studenții” au primit vizita celor de la Dunărea Călărași, una dintre cele mai slabe echipe din acest sezon din Liga a 2-a. Formația oaspete a acumulat doar șapte puncte și ocupă locul 18 în clasament. Oaspeții de pe Cluj Arena au pierdut ultimele două meciuri cu 6-0 împotriva celor de la FC Hermannstadt, respectiv 8-0 cu Unirea Slobozia.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Erik Lincar a operat câteva modificări în formula de start, iar jucători precum Romario Pires sau Albert Hofmann au început de pe banca de rezerve. Universitatea Cluj a deschis scorul încă din minutul 5 prin  Dragoș Tescan. Atacantul „studenților” a primit o minge de la Paul Pîrvulescu și a finalizat cu stângul de la aproximativ 5-6 metri de poartă.


Universitatea Cluj s-a mulțumit să controleze posesia balonului, dar fără să practice un fotbal extrem de spectaculos. Golul al doilea avea să vină în minutul 29, atunci când Valentin Alexandru a marcat cu o lovitură de cap la un corner executat perfect de Haită.

Gazdele au controlat jocul în continuare și aveau să conducă cu 2-0 la pauza partidei de pe Cluj Arena.


Repriza a doua s-a desfășurat după același scenariu. „U” a atacat, în timp ce Dunărea Călărași a încercat să puncteze pe contraatac.

Lincar a operat între timp mai multe modificări și i-a trimis pe teren pe Romario Pires, Sergio Ribeiro sau Albert Hofman, cel care a marcat golul trei. Golgheterul lui „U” a fost servit ideal de Ely Fernandes și a marcat de la 5 metri cu latul.


Univeristatea nu a forțat nici pe final, dar cu toate astea a fost aproape să mai înscrie. Ely Fernandes, noul intrat Boiciuc și Sergio Ribeiro au ratat câteva ocazii colosale.

Universitatea Cluj a terminat sezonul regulat pe locul 2, fiind la șapte puncte în spatele celor de la Petrolul Ploiești.


Au evoluat echipele: 

”U” Cluj: Gorcea (Aur. Păun 84′) – M. Ciobanu, Gugu (cpt.), D. Ispas, P. Pîrvulescu – Remacle (Romario Pires 46′), I. Filip – Tescan (Hofman 66′), Haită (Ribeiro 66′), Ely Fernandes – Val. Alexandru (Boiciuc 76′)

Dunărea Călărași: Al. Costache – M. Drăghici (Condei 89′), M. Leca, Țenea (cpt.), Mih. Lupu (Primaru 76′) – Dr. C. Grigore, Coleașă, T. Popa, Moise – Blidar (Rz. Tătaru 87′), Calu

CITEȘTE ȘI:

Universitatea Cluj a transferat un brazilian cu peste 100 de meciuri jucate în Liga 1

Victor Dican, vândut de Universitatea Cluj la FC Botoșani. Fanii lui „U”, la capătul răbdării

Ultimele Stiri
abonare newsletter