Sport

Prometey s-a retras oficial din Basketball Champions League. Victoria lui U-BT Cluj, anulată

Prometey s-a retras din Basketball Champions League și toate rezultatele echipei au fost anulate.

Prometey s-a retras oficial din Basketball Champions League. Victoria lui U-BT Cluj, anulată Prometey s-a retras oficial din Basketball Champions League. Victoria lui U-BT Cluj, anulată

 

U-BT Cluj-Napoca s-a impus săptămâna trecută cu scorul de 92-81 în fața celor de la Prometey în Liga Campionilor, dar acest rezultat nu va mai conta. Formația din Ucraina a decis să se retragă din competiție și să sprijine financiar armata din Ucraina.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Clubul nostru a fost înștiințat de către oficialii Basketball Champions League în privința ultimelor modificări care au survenit în grupa noastră. În contextul războiului din Ucraina, Prometey s-a retras din competiție. Drept urmare, Basketball Champions League a decis astăzi să aplice regulamentul, care prevede anularea tuturor rezultatelor obținute de o formație ce se retrage din întrecere.”, au transmis reprezentanții U-BT Cluj.

În consecință, U-Banca Transilvania rămâne cu două victorii în grupa K, acumulând patru puncte. Unicaja Malaga se află pe doi, cu un bilanț de un succes și un eșec. Filou Oostende este pe trei, cu două înfrângeri din două. 

CITEȘTE ȘI:

Față în față cu istoria! U-BT Cluj joacă astăzi cu Malaga în Champions League

U-BT Cluj se duelează cu Prometey în Champions League. Ucrainienii, obligați să joace în Cehia

abonare newsletter