Sport

U-BT Cluj se duelează cu Prometey în Champions League. Ucrainienii, obligați să joace în Cehia

U-BT Cluj-Napoca va evolua împotriva echipei din Ucraina, Prometey, într-o partidă programată în Basketball Champions League.

U-BT Cluj se duelează cu Prometey în Champions League. Ucrainienii, obligați să joace în Cehia U-BT Cluj se duelează cu Prometey în Champions League. Ucrainienii, obligați să joace în Cehia

 

Cele două echipe ar fi trebuit în mod normal să joace la Zaporojie, în Ucraina, dar meciul a fost mutat la Nymburk în Cehia, din cauza războiului. Partida U-BT – Prometey este programată joi, de la ora 19:00, fiind transmisă în România de postul de televiziune Look Sport.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

Prometey a jucat ultimul meci pe 16 februarie, atunci când a pierdut disputa cu Harkov Sokoly, în campionatul intern. De menționat că la partida respectivă toți stranierii au lipsit de la echipă, fiind deja plecați în Cehia. Meciul pierdut cu formația din Harkov reprezintă singura înfrângere în campionat pentru adversara lui U-BT.

Formația din Ucraina s-a bazat până acum pe patru jucători americani, un croat și mai mulți jucători autohtoni. Din păcate, formația nu a comunicat situația exactă a stranierilor din lot, însă sunt șanse ca toți cei patru americani să fie pe parchet joi seara.


U-BT Cluj a jucat ultimul meci oficial în weekend și s-a impus fără mari emoții în fața celor de la Tg. Jiu. Ardelenii rămân neînvinși în campionat, dar vor avea o misiune grea în Cehia.

Meciul cu Prometey va fi unul special în actualul context, lucru recunoscut și de Mihai Silvășan.


„E greu de vorbit despre un meci de baschet, când ne gândim la ce se întâmplă în Ucraina. Nu am cuvinte. Noi trebuie să jucăm acest meci. Nu știu în ce stare mentală sunt jucătorii ucraineni, îmi închipui că nu sunt foarte bine. Avem toată compasiunea pentru ce se întâmplă acolo. Sperăm ca situația să se încheie cât mai repede, pentru că este extrem de grav.”, a declarat antrenorul lui U-BT. 

CITEȘTE ȘI:

Cerere uriașă de bilete pentru duelul U-BT Cluj - Unicaja Malaga din Basketball Champions League

U-BT Cluj-Napoca, considerată a 2-a favorită la câștigarea Basketball Champions League

Ultimele Stiri
abonare newsletter