Sport

Derby cu scântei între Dinamo și CFR Cluj. Fanii lui „U” și ai lui Dinamo, lăsați în afara stadionului

CFR Cluj s-a impus cu 4-1 în fața celor de la Dinamo, în etapa cu numărul 30 din sezonul regulat în Liga 1.

Derby cu scântei între Dinamo și CFR Cluj. Fanii lui „U” și ai lui Dinamo, lăsați în afara stadionului Derby cu scântei între Dinamo și CFR Cluj. Fanii lui „U” și ai lui Dinamo, lăsați în afara stadionului


CFR Cluj - Dinamo 4-1 a fost un meci intens și în tribune, nu doar pe teren. Oaspeții au deplasat o galerie numeroasă de la București la care s-au alăturat și mulți susținători ai celor de la Universitatea Cluj. 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

La duelul dintre cele două echipe putea fi ocupată doar 30% din capacitatea stadionului. Cu toate astea, galeria oaspeților a venit în număr mare la stadion și a încercat să intre pe stadion. Jandarmii clujeni au blocat accesul spectatorilor la un moment dat, iar acest lucru a atras un val de proteste.


Galeria celor de la Dinamo și-a strâns steagurile și avea să părăsească stadionul la mijlocul primei reprize, deoarece nu toți fanii echipei au putut să intre pe teren. „Câinii” aveau să creeze ulterior scandal pe străzile din jurul stadionului, acolo unde au aruncat mai multe petarde și fumigene.

Fără galerie în spate, jucătorii lui Dinamo aveau să piardă cu 4-1 disputa cu CFR Cluj. Principalul om criticat de Peluza Cătălin Hâldan a fost Iuliu Mureșan, omul care a stat ani de zile la CFR Cluj și acum încearcă salvarea lui Dinamo.

CITEȘTE ȘI:

Duelul CFR Cluj - Dinamo aduce restricții de circulație în Gruia

CFR Cluj, victorie la limită cu 1-0 în fața lui FC Voluntari

Ultimele Stiri
abonare newsletter