Actualitate

Duelul CFR Cluj - Dinamo aduce restricții de circulație în Gruia

Mai multe străzi din cartierul Gruia vor fi închise duminică cu ocazia meciului CFR Cluj - Dinamo în Liga 1.

Duelul CFR Cluj - Dinamo aduce restricții de circulație în Gruia Duelul CFR Cluj - Dinamo aduce restricții de circulație în Gruia

 

CFR Cluj - Dinamo se joacă duminică de la ora 17:30 în ultima etapă din sezonul regulat. Duelul dintre cele două echipe va atrage un număr mare de spectatori, motiv pentru care autoritățile au decis închiderea unor străzi.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Primăria Cluj-Napoca anunță restricții de circulație cu ocazia meciului de fotbal F.C. CFR 1907 Cluj – F.C. Dinamo București, duminică, 6 martie 2022, între orele 15.30-19.30, în zona stadionului CFR "Dr. Constantin Rădulescu", pe str. 11 Octombrie, str. Romulus Vuia de la intersecţia „7 Străzi" până la intersecţia cu str. Buhuşi, str. Gruia de la intersecția „7 Străzi" până la intersecția cu str. 11 Octombrie (când situaţia o impune).”, au informat autoritățile.

Cele două echipe sunt în situații diametral opuse la ora actuală. CFR Cluj este pe primul loc în clasament și foarte aproape de un nou titlu, în timp ce Dinamo se luptă să se salveze de la retrogradare.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, victorie la limită cu 1-0 în fața lui FC Voluntari

Noul Lacina Traore? CFR Cluj a transferat un atacant ghanez de 19 ani

abonare newsletter