Sport

Cerere uriașă de bilete pentru duelul U-BT Cluj - Unicaja Malaga din Basketball Champions League

U-BT Cluj-Napoca se duelază marți, 8 martie, cu Unicaja Malaga în Basketball Champions League, însă toate biletele puse la vânzare online au fost epuizate.

Cerere uriașă de bilete pentru duelul U-BT Cluj - Unicaja Malaga din Basketball Champions League Cerere uriașă de bilete pentru duelul U-BT Cluj - Unicaja Malaga din Basketball Champions League

 

U-BT Cluj-Napoca a scos la vânzare aproximativ 3.000 de bilete pentru meciul cu Unicaja Malaga din Basketball Champions League. Fanii echipei antrenate de Mihai Silvășan au epuizat deja toate tichetele, în ciuda faptului că până la ora meciului mai sunt aproape 2 săptămâni. Oficialii lui U-BT Cluj vor mai vinde 200 de tichete la casa de bilete de la BT Arena în ziua meciului.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Meciul cu Unicaja se va juca de la ora 19:30 și va putea fi ocupată doar 30% din sala BT Arena. 

La meci au acces doar persoanele:

A) vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

B) persoanele aflate în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

C)persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore. Documente necesare la intrare în sală: adeverința care certifică rezultatul negativ (emisă de un centru medical acreditat) și un act de identitate. Testele achiziționate din farmacie nu sunt valabile.


Copiii care au vârsta sub 12 ani nu au nevoie de vaccin sau de test pentru a avea acces în sală.

După primele două meciuri jucate în Basketball Champions League, jucătorii de la U-BT Cluj-Napoca au maximum de puncte și sunt favoriți la calificarea în fazele eliminatorii.

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj-Napoca, considerată a 2-a favorită la câștigarea Basketball Champions League

Trei jucători de la U-BT Cluj, convocați la echipa națională a României

Ultimele Stiri
abonare newsletter