Sport

U-BT Cluj-Napoca, considerată a 2-a favorită la câștigarea Basketball Champions League

U-BT Cluj-Napoca are 2 victorii în Top 16 în meciurile cu Unicaja Malaga și Oostende, fiind una dintre cele mai în formă echipe din competiție.

U-BT Cluj-Napoca, considerată a 2-a favorită la câștigarea Basketball Champions League U-BT Cluj-Napoca, considerată a 2-a favorită la câștigarea Basketball Champions League

 

U-BT Cluj-Napoca are 2 victorii în Top 16 în meciurile cu Unicaja Malaga și Oostende, fiind una dintre cele mai în formă echipe din competiție.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Echipa antrenată de Mihai Silvășan este una dintre surprizele Basketball Champions League. Clujenii au venit din calificări și sunt aproape de sferturile de finală. Specialiștii BCL o plasează pe U-BT Cluj-Napoca pe locul 2 într-un power ranking, un clasament al celor mai în formă echipe.

„U-BT Cluj-Napoca este o echipă care a completat incredibil sezonul din Basketball Champions League. E prima echipă care marchează peste 100 de puncte în trei meciuri consecutive. Sunt pe locul 5 în topul celor mai ofensive echipe, iar Andrija Stipanovic și Brandon Brown au fost incluși în echipa etapei. Brandon Brown este de luat în considerare și pentru titlul de MVP al sezonului,  el având un procentaj incredibil de 55% la aruncările de trei puncte, în ciuda faptului că aruncă în medie de șapte ori pe meci.De asemenea, el are o medie de 17,5 puncte pe meci și 6,3 pase decisive, fiind în discuții pentru titlul de MVP”, au scris reprezentanții Basketball Champions League pe pagina oficială.


Leonovo Tenerife este marea favorită la câștigarea competiției, dacă analizăm power ranking-ul prezentat de BCL. Prometey, adversara lui  U-BT este pe locul trei în acest clasament, dar formația din Ucraina este afectată în acest moment din cauza conflictului ruso-ucrainian.

Power Ranking BCL


  1. Lenovo Tenerife (Spania)
  2. U-BT Cluj-Napoca (România)
  3. Prometey (Ucraina)
  4. Tofas Bursa (Turcia)
  5. Baxi Manresa (Spania)
  6. JDA Dijon (Franța)
  7. SIG Strasbourg (Franța)
  8. Hapoel Holon (Israel)
  9. Unicaja Malaga (Spania)
  10. MHP Riesen Ludwigsburg (Germania)
  11. Rytas Vilnius (Lituania)
  12. Darussafaka (Turcia)
  13. Galatasaray (Turcia)
  14. Filou Oostende (Belgia)
  15. Faclo Szombathely (Ungaria)
  16. Nutribullet Treviso (Italia)

CITEȘTE ȘI:

Trei jucători de la U-BT Cluj, convocați la echipa națională a României

U-BT Cluj, final dramatic cu CSO Voluntari în semifinala Cupei României. Ilfovenii au obținut o victorie „la limită”

Ultimele Stiri
abonare newsletter