Sport

Petrescu, dezamăgit de jocul CFR-ului: „Pe-ni-bili”

CFR Cluj s-a impus duminică seara cu 2-1 în fața celor de la Rapid, în etapa cu numărul 27 din Liga 1 la fotbal.

Dan Petrescu, nervos pe randamentul arătat de jucătorii lui CFR Cluj Dan Petrescu, nervos pe randamentul arătat de jucătorii lui CFR Cluj

 

Campioana României a câștigat pentru a 2-a oară consecutiv în minutele de final ale meciului și a ajuns astfel la 15 meciuri consecutive fără înfrângere în Liga 1. În ciuda rezultatelor favorabile, jocul echipei nu este pe placul lui Dan Petrescu.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 43 al jocului cu Rapid, programat duminică seara în Gruia. Campionii României  au jucat excelent în prima repriză, dar partea a doua a fost una extrem de modestă. Rapidiștii au atacat din minutul 46 și aveau să egaleze prin Junior Morais. Oaspeții au ratat ulterior o șansă de gol uriașă prin Rareș Ilie, în timp ce Deac a lovit pe un contraatac și a marcat golul victorie în minutul 84.

Petrescu și-a făcut praf jucătorii

„Bursucul” nu s-a ferit să-și pună cenușă în cap după meciul modest cu Rapid, dar a ținut să le transmită un mesaj clar și fotbaliștilor săi.


„Eu sunt de vină, că sunt antrenor. N-am știut ce să fac la pauză și s-a văzut. Rămâne doar rezultatul și prima repriză, restul au fost dezastru, toți. Inclusiv eu. Dacă după meciurile cu UTA și Botoșani n-am avut ce să le reproșez, pot să spun că am fost penibili în repriza a doua. Pe-ni-bili! Dacă ei cred că joacă așa și mai câștigă vreun meci, se înșală toți! Dar de aia sunt antrenor, trebuie să găsesc soluții, să mai fac vreo cinci schimbări.”, a declarat Dan Petrescu.

Antrenorul campioanei este de părere că echipa a făcut cea mai slabă repriză din acest sezon .


„Nu mi-a plăcut deloc repriza a doua, n-am înțeles nimic, sincer. Sunt șocat, e cea mai slabă repriză pe care am făcut-o acasă de când sunt la CFR. Am zis să nu ne retragem, ne-am retras. Toată echipa a fost praf! Jucând așa, n-avem nicio șansă! Ce Europa, ce campionat? Ne amăgim aiurea, dacă jucăm așa. Măcar, dacă n-aveau nicio ocazie, spuneam că ne-am apărat bine. Dar e a cincea oară când suntem egalați, nu mai e întâmplare. Ăștia sunt jucătorii, să-și facă autocritica, eu o fac mereu. Nu le-am transmis nimic jucătorilor, după meci nu vorbesc niciodată. Trebuie să mă calmez, pentru că nu sunt bine acum.”, a adăugat Petrescu pe un ton ridicat.

Opt puncte avans în clasament

CFR Cluj a ajuns la 67 de puncte în clasament după acest succes. Echipa antrenată de Petrescu are un avans de 8 puncte în fața celor de la FCSB. În ultimele trei etape din sezonul regulat, CFR Cluj se va duela cu Sepsi și FC Voluntari, în deplasare, în timp ce ultimul meci în Gruia va fi contra lui Dinamo.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, victorie de 2-1 în derby-ul cu Rapid

RESTRICȚII de circulație în Cluj-Napoca, duminică, cu ocazia meciului CFR Cluj - Rapid București

Ultimele Stiri
abonare newsletter