Sport

CFR Cluj transferă doi tineri de la Farul Constanța! Petrescu schimbă strategia în Gruia

Dan Petrescu și Gheorghe Hagi ar fi ajuns la un acord pentru transferul a doi jucători tineri de la FC Farul Constanța la CFR Cluj.

CFR Cluj, transferă doi tineri de la Farul Constanța! Petrescu schimbă strategia în Gruia CFR Cluj, transferă doi tineri de la Farul Constanța! Petrescu schimbă strategia în Gruia

 

Conform Eurosport, CFR Cluj este foarte aproape să-i transfere pe Alexi Pitu și Constantin Grameni de la Farul Constanța. Cei doi fotbaliști evoluează constant la echipa națională U-20, respectiv U-21, fiind considerați printre cei mai talentați juniori la ora actuală.


Constantin Grameni, 19 ani, este unul dintre diamantele produse de Academia Hagi în ultimii ani. Mijlocașul central, excelent în atât în faza de atac, cât și în faza de apărare, ar putea să fie înlocuitorul perfect pentru Culio. 

Alexi Pitu, 19 ani, a fost promovat de Gică Hagi la prima echipă încă de la o vârstă fragedă și a demonstrat că este un jucător de mare viitor. Pitu poate evolua excelent pe poziția de număr 10, dar și în cele două flancuri în linia ofensivă. În stagiunea 2021/2022, Pitu a jucat de 14 ori titular la Farul.


CFR Cluj schimbă strategia

Cristi Balaj, noul președinte al celor de la CFR Cluj, a anunțat că echipa se va baza mai mult pe jucători tineri în perioada următoare. În acest moment, singurii jucători tineri de la CFR Cluj care prind minute în mod constant sunt Otto Hindrich și Claudiu Petrila. Cei doi își împart meciurile pentru îndeplinirea regulii U-21.

 

CITEȘTE ȘI:

Balaj anunță schimbări mari la CFR Cluj: „Vom renunța la mulți jucători. Trebuie să investim în juniori”

Colaps financiar la CFR Cluj? Campioana României  are probleme tot mai mari

abonare newsletter