Sport

Colaps financiar la CFR Cluj? Campioana României  are probleme tot mai mari

CFR Cluj este într-o situație financiară dificilă, iar jucătorii echipei au ajuns la trei luni de salarii neplătite.

CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Champions League, iar situația financiară a echipei nu este deloc strălucită. Conform GSP.Ro, jucătorii din Gruia sunt neplătiți de trei luni și există restanțe importante către mai mulți foști fotbaliști.

Oficialii clubului trebuie să-i achite 185.000 de euro lui Edi Iordănescu, cel care și-a reziliat contractul în vară. Pe lângă datoria către Iordănescu, CFR Cluj mai are de achitat o sumă de bani și către Giedrius Arlauskis. 


Portarul lui CFR Cluj a anunțat că va da în judecată clubul la FIFA și vrea 500.000 de euro despăgubiri pentru neachitarea salariilor.

CFR Cluj, datorii de 19 milioane de euro

Conform unor date oficiale, CFR Cluj are în acte datorii de 19,5 milioane de euro, dar mai mult de ele sunt către Neluțu Varga. Patronul clubului nu investește în club și doar împrumută echipe cu sume de bani. 


CFR Cluj pe minus în 2021

Campioana României a primit aproximativ 2,5 milioane de euro din drepturile TV în ultimul an, o sumă care nu acoperă cheltuielile clubului. CFR Cluj a obținut doar un punct în Conference League, ceea ce înseamnă 160.000 de euro, pe lângă cei aproximativ 3 milioane de euro obținuți din preliminarii.

CITEȘTE ȘI:

Denis Alibec pleacă de la CFR Cluj! Unde ar putea evolua atacantul din iarnă

Șumudică uită, dar nu iartă după episodul CFR Cluj: „Aveam 400 de pase pe meci, acum fac 200 cu Petrescu”

abonare newsletter