Sport

Victorie uriașă pentru handbaliștii de la „U” Cluj în derby-ul cu Alexandria

Universitatea Cluj a câștigat, duminică seara, derby-ul de la retrogradare cu CSM Alexandria, scor 24-23.

Handbaliștii de la „U” Cluj au câștigat la Alexandria Handbaliștii de la „U” Cluj au câștigat la Alexandria

 

Echipa antrenată de Marius Stavrositu a condus aproape în permanență la Alexandria și a câștigat cu 24-23 un meci extrem de important în economia salvării de la retrogradare.


Universitatea Cluj a acumulat 6 puncte în acest moment și este la egalitate de puncte cu SCM Poli Timișoara și la trei puncte de CSU Suceava.

Au evoluat pentru cele două echipe:


Universitatea Cluj Cluj: V. Coman – Fodorean 8, Iancu 4, Ramba 4, Hossu 3, Putnoky 2, Ostace 2, Gurănescu 1, A. Coman, Adoreanu. Antrenor: Marius Stavrositu.

Alexandria: Simulescu, Staicu – Voicu 4, Chiorean 4, Oancea 4, Dobrincu 4, Mocanu 3, Hebo 2, Roșca 2, Păunescu, Aungurenci, Mazilescu. Antrenor: Constantin Ștefan.


Sergiu Cacoveanu, directorul sportiv al celor de la Universitatea Cluj, a oferit și o scurtă declarație după jocul de la Alexandria.

„Marius a pregătit meciul extraordinar. Este un rezultat mare pentru noi care ne dă încredere tuturor! Băieții s-au dăruit exemplar și au demonstrat că au caracter, astăzi cred că am câștigat o echipă, deoarece a fost meci de șase puncte! Avem un buget nu tocmai consistent pentru prima ligă, iar salvarea de la retrogradare ar fi similară cu un loc pe podium”, a declarat oficialul lui „U”.


 

CITEȘTE ȘI:

Rezultate modeste pentru „U” Cluj la handbal masculin și feminin

„U” Cluj are un antrenor nou la handbal masculin

abonare newsletter