Sport

Plecarea lui Chipciu de la CFR deschide ușa pentru un nou transfer important în Gruia

Marius Șumudică a renunțat la Alexandru Chipciu, iar acest lucru ar putea să faciliteze transferul lui Constantin Budescu la CFR Cluj.

Drumul lui Alexandru Chipciu s-a încheiat la CFR Cluj în urma unui conflict pe care l-a avut cu tânărul Otto Hindrich la un antrenament premergător jocului cu Young Boys Berna.

Fotbalistul adus de la Slavia Praga avea unul dintre cele mai mari contracte din Liga 1 și zvonește că primea între 25.000 și 30.000 de euro pe lună. Trupa din Gruia îi va desface contractul lui Chipciu pentru încălcarea Regulamentului de Ordine Interioară, iar acest lucru reprezintă un plus din punct de vedere financiar.


Șumudică i-a anunțat pe șefii din Gruia să-l scoată de pe lista UEFA pe Chipciu, dar acel loc ar putea să fie ocupat rapid de Constantin Budescu. Decarul de 32 de ani este tot mai aproape de o despărțire de Damac, echipă din Arabia Saudită, iar acum CFR Cluj îi poate satisface pretențiile financiare.

Budescu are un salariu uriaș la Damac, însă ar putea ajunge în primă instanță sub formă de împrumut în Gruia, iar salariul său să fie împărțit între CFR Cluj și arabi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter