Sport

Boc i-a felicitat pe campionii de la CFR Cluj. De ce NU e de acord ca trupa din Gruia să primească bani de la Primărie?

Emil Boc a transmis o scrisoare de felicitare clubului CFR Cluj pentru al patrulea titlu consecutiv din Liga 1.

 

 


Primarul Clujului nu a ezitat să transmită câteva cuvinte frumoase formației din Gruia, în ciuda faptului că a anunțaț că „feroviarii” nu vor primi bani din bugetul municipiului.

„Felicitări, CFR 1907 Cluj!!! Respect întregii echipe care a făcut posibil acest rezultat remarcabil de a deveni campioni interni pentru a patra oară la rând!", le-a scris edilul Emil Boc campionilor de la CFR. Performanța excepțională obținută în acest sezon al Ligii I, prin adjudecarea celui de-al 7-lea titlu de campioană din istoria clubului, vă plasează de acum într-o galerie selectă în povestea fotbalului românesc. Fără doar și poate, sunteți echipa momentului în fotbalul din primul eșalon al țării!”, le-a transmis Emil Boc celor de la CFR Cluj după al 7-lea titlu din istoria echipei.


Boc a vorbit și despre revenirea fanilor în tribune după titlul câștigat de trupa din Gruia.

„Se apropie și momentul în care aceste performanțe remarcabile vor putea fi sărbătorite din nou alături de suporterii din tribunele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”. De altfel, ați reușit din nou să oferiți un exemplu de perseverență și consecvență atât pentru sportivi sau viitori sportivi, cât și pentru suporteri. Felicitări și mult succes în noul sezon competițional și în drumul către cupele europene!”, a mai adăugat Boc în scrisoare.

CFR Cluj nu are parte de finanțare din bani publici

Emil Boc a vorbit în această primăvară despre subiectul finanțării clubului CFR Cluj din bani publici. Edilul este de părere că trupa din Gruia nu are nevoie de sprijin, deoarece există un investitor privat cu un capital important.


„CFR Cluj nu are nevoie de bani publici. Avem Universitatea, un produs al Clujului universitar și vom asigura acolo susținere financiară. Noi contribuim acolo cu cea mai mare parte din bani pentru a-și continua drumul spre Liga 1. Eu sunt convins că Universitatea Cluj va ajunge în Liga 1 și chiar în cupele europene. În schimb, la CFR Cluj nu există resurse publice, banii clujenilor nefiind necesari acolo pentru că nu aduc un plus valoare. Avem un investitor privat care acoperă necesarul. Nu vreau să ajung și eu patron la CFR Cluj și să spun cine să bată penalty”, a declarat Boc într-o ședință de Consiliu Local.

Ultimele Stiri
abonare newsletter