Sport

Se schimbă liniile după al 4-lea titlul consecutiv obținut de CFR Cluj! Nume importante pleacă din Gruia

CFR Cluj a câștigat al patrulea titlu consecutiv în Liga 1 pe terenul celor de la FC Botoșani, iar echipa din Gruia se pregătește de schimbări masive

 

 


CFR Cluj – FC Botoșani 0-1 a fost ultimul pentru Mihai Bordeianu, cel care se va întoarce la Al Qadisiyah, echipa de care aparține. În plus, Andrei Burcă a anunțat că va pleca la finalul stagiunii.
 

Trupa din Gruia este obligată să renunțe cel puțin la un portar dintre Bălgrădean, Arlauskis și Sandomierski. Polonezul are toate șansele să fie sacrificat în următoarea perioadă, dar nu este exclus ca și Bălgrădean sau Arlauskis să plece.


Mario Rondon și Luis Aurelio, veniți la pachet de la Gaz Metan Mediaș, ar putea să se despartă și ei de CFR Cluj în această vară.

Costache și Itu devin fotbaliști non-esențiali

Valentin Costache și Cătălin Itu au fost doi dintre jucătorii U-21 din Liga 1 care au prins cele mai multe minute în ultimele sezoane. Niciunul dintre ei nu se va mai încadra în această regulă din toamnă și vor avea un rol mai puțin important.


Claudiu Petrila, titular din vară la CFR Cluj

Regula U-21 va fi îndeplinită în sezonul precedent de Claudiu Petrila și cel mai probabil de Gîdeau sau Dodi Joca. Rămâne de văzut dacă regulamentul va fi schimbat, iar echipele vor fi obligate să joace cu doi fotbaliști U-21 cel puțin 45 de minute.

Petrila este  însă sigur de postul său la CFR Cluj după în acest sezon a avut evoluții excepționale la Sepsi. Mijlocașul din Gruia a reușit goluri importante în play-off și a demonstrat că devine o soluție importantă din vară.


Pe lista jucătorilor care se pot întoarce din perioada de împrumut se mai află portarul Ionuț Rus, Otto Hindrich, Alin Fica sau Alexandru Pașcanu, ultimul însă a declarat de mai multe ori că nu își mai dorește să activeze în Gruia.

CFR Cluj transferă tot ce e mai bun din Liga 1

Șefii lui CFR Cluj se pregătesc deja de preliminariile Ligii Campionilor și au bătut palma cu fotbaliști importanți din Liga 1.  Cristiano Figueredo de la FC Hermannstadt vine și el în Gruia din vară.


Rachid Bouhenna, fostul căptian de la Sepsi Sf. Gheorghe, este deja acontat de CFR Cluj. În plus, șefii din Gruia sunt foarte aproape să rezolve transferul lui Jonathan Rodriguez de la FC Botoșani. CFR Clujs-a înțeles și cu mijlocașul Anas Tahiri, un fotbalist care a jucat ultima dată în Olanda.

Edi Iordănescu rămâne la CFR Cluj

Mai multe surse din cadrul celor de la CFR Cluj au dat de înțeles că Edi Iordănescu va rămâne pe banca tehnică. Antrenorul campioanei a avut multe probleme în acest sezon și a fost tentat să renunțe la un moment dat.

În cele din urmă, lucrurile s-au terminat bine pentru Iordănescu Jr., cel care a obținut primul titlu de campion în Liga 1.

Cum ar putea să arate CFR Cluj în sezonul viitor:

Arlauskis – Manea, Ben Youssef, Bouhenna, Camora – Sigurjonsson, Tahiri, Gîdea – Deac, Debelujh, Petrila

Ultimele Stiri
abonare newsletter