Sport

CFR Cluj pregătește un nou super transfer! Mutare de milioane confirmată de Bilașco

CFR Cluj pregătește un nou super transfer. Marius Bilașco a confirmat o posibilă mutare de milioane.

 

 


Marius Bilașco a vorbit în premieră despre transferul lui Andrei Burcă de la CFR Cluj. Fundașul central a apărut pe lista de transferuri a celor de la FCSB, însă oficialul din Gruia este de părere că fotbalistul va pleca în străinătate.

 


„Aş vrea să spun câteva cuvinte despre Andrei. M-a surprins plăcut când a venit la Cluj. Şi-a analizat foarte bine şansele de a juca şi a creşte în carieră făcând pasul spre CFR. A pus în balanţă cele două oferte şi a ajuns la concluzia că are mai mari şanse să ajungă la echipa naţională. Un transfer afară? Cu siguranţă, pentru că e un jucător în jurul căruia se nasc multe discuţii”, a declarat Bilaşco pentru Look Sport.

Burcă a venit în 2019 la CFR Cluj

Andrei Burcă a fost transferat de CFR Cluj în 2019, de la FC Botoșani, club care inițial s-a înțeles cu FCSB pentru transferul jucătorului. Burcă s-a impus repede în Gruia și a devenit partenerul lui Paulo Vinicius în centrul defensivei. Evoluțiile bune l-au propulsat pe Burcă la echipa națională a României și un transfer în străinătate pare tot mai aproape.


2,4 milioane de euro cota lui Burcă

Burcă este cotat la 2,4 milioane de euro și ar putea fi următorul produs de export al CFR-ului.. Trupa din Gruia i-a mai vândut în ultimii ani pe Damjan Djokovici, Mihai Bordeianu și Kevin Boli în străinătate, dar ultimii doi aveau să se întoarcă la campioana României după câteva luni petrecute în China, respectiv în zona Golfului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter