Sport

Andrei Burcă, pe lista plecărilor de la CFR Cluj! Impresarul jucătorului a făcut anunțul neașteptat

Andrei Burcă s-a remarcat în acest sezon prin evoluțiile avute în tricoul celor de la CFR Cluj, fiind inclusiv selecționat la echipa națională a României.

 

 


Florin Vulturar, impresarul lui Burcă, a recunoscut că fotbalistul are mai multe oferte  de a pleca în străinătate și ar pasul logic pe care l-ar urma jucătorul.

„Sunt foarte multe discuții în acest moment,  sunt în discuții pentru Andrei Burcă. E clar că de la CFR Cluj poate ajunge doar în străinătate. Să vedem acum care este destinația exactă. Marian Copilul a avut mare încredere în el când l-am adus la CFR Cluj, iar acum este un jucător esențial pentru naționala României. Trebuie să facă un pas către un alt campionat mai puternic”, a declarat impresarul lui Burcă.


Vulturar știe că este foarte greu ca un jucător român să ajungă în campionatele de top sunt destul de mici și a dat de înțeles că Burcă ar putea lua în calcul inclusiv o ofertă din zona arabă.

Burcă, pe urmele lui Bordeianu

„E destul de greu sa ajunga jucatorii romani intr-un campionat foarte puternic, nu s-au acomodat. Mai bine mergi intr-un campionat unde primesti un salariu foarte mare, cum e cazul lui Bordeianu", a declarat agentul jucătorului.


Burcă este cotat la 2,2 milioane de euro și a ajuns la CFR Cluj în 2019.

Ultimele Stiri
abonare newsletter