Sport

Claudiu Niculescu: „Dan Petrescu a fost forțat să părăsească CFR Cluj”

Claudiu Niculescu a spus că Dan Petrescu a fost forțat să părăsească echipa CFR Cluj, iar conducerea nu a mai avut răbdare.

 

 


Claudiu Niculescu, antrenorul echipei Concordia Chiajna și fost atacant al lui Dinamo a spus că fostul antrenor al CFR Cluj, Dan Petrescu a fost forțat să plece, potrivit gsp.ro

 


Antrenorul a participat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” unde a spus cât de greu este să fii „principal” în România și a lansat ipoteza pentru care Dan Petrescu a părăsit CFR Cluj.

Dan Petrescu a fost forțat să plece! El e un antrenor foarte ambițios, chiar și când l-am întâlnit întâmplător, el nu renunța la nimic. Cu siguranță își dorea și cel de-al patrulea titlu. El n-a vrut să plece, așa cred eu. Nu au mai avut răbdare”, a spus Claudiu Niculescu, potrivit sursei citate.


Întrebat dacă el crede că Dan Petrescu a fost forțat să plece, antrenorul echipei Concordia Chiajna a spus că nu a mai existat răbdare din partea conducerii.

Asta a fost prima perioadă mai grea pentru echipă din ultimii trei ani, iar conducerea n-a mai avut răbdare. Nu putea să țină la infinit perioada asta, dar conducerea n-a mai ținut cont de performanța obținută în ultimii trei ani, plus doi ani în grupele Europa League. Meritul, cu vârf și îndesat, îi aparține lui Dan Petrescu. Artizanul principal, dar iată că după o perioadă scurtă, dar grea, clubul l-a dat deoparte”, a completat antrenorul.


De asemenea, Claudiu Niculescu a povestit cât de grea este viața de antrenor.

E grea viața de antrenor pentru că nu există răbdare și nu se înțelege că un antrenor nu poate să facă ceva în două, trei luni de zile. Se cer rezultate imediat, dar deja m-am obișnuit. Am căpătat mult mai multă experiență decât acum 9 ani, când m-am apucat. M-am obișnuit cu discuțiile astea și cu starea asta de fapt. În viață te țin rezultatele. Mie mi-a plăcut mereu să las loc de bună ziua. Dacă nu merg lucrurile și conducerea nu mă mai vrea, de ce să stau cu forța?”, a spus Claudiu Niculescu.


CITEȘTE ȘI:

Edi Iordănescu, nemulțumit de ce a lăsat Dan Petrescu la CFR: „Echipa a fost construită pe un tipar și e greu să schimb”

 

abonare newsletter