Sport

Oficial. CFR Cluj a bifat primul transfer! Petrescu a primit întăriri pentru preliminariile Champions League

CFR Cluj l-a transferat pe atacantul Gabriel Debeljuh de la FC Hermannstadt.

CFR Cluj a bifat primul transfer CFR Cluj a bifat primul transfer

 

 


Atacantul de 23 de ani, Gabriel Debeljuh, a plecat de la Hermannstadt şi a semnat cu CFR Cluj, a anunţat clubul din Sibiu. După un sezon bun în Liga 1, vârful se va bate la titlu cu echipa din Gruia și va fi unul dintre atacanții de bază după plecările lui Țucudean și Traore.

 


Gabriel Debeljuh a înscris 12 goluri în Liga 1 şi unul în Cupa României în sezonul precedent, cifre suficiente pentru un transfer la CFR Cluj. Transferul la campioana României este cel mai important din cariera lui Gabriel Debeljuh. De-a lungul carierei, croatul cotat la 700.000 de euro a mai jucat la grupele de juniori ale lui Torino, Piacenza, Mantova, Este şi Hermannstadt.

Formația sibiană a fost cea care a confirmat transferul fotbalistului printr-o postare pe contul oficial de facebook.


„Mulţumim pentru TOT, Gabriel Debeljuh! În urmă cu puţin timp, golgheterul echipei noastre din sezonul 2019-2020 a fost transferat la CFR Cluj-Napoca, campioana en-titre a României. Mutarea ,,Tigrului” a devenit astfel cel mai important transfer realizat până acum de A.F.C.Hermannstadt. Jos pălăria pentru tot ce ai realizat alături de noi, Tigrule! A fost o călătorie frumoasă. Chiar unică şi specială! Vom fi mereu alături de tine, oriunde ai juca! Mult succes la CFR!” a transmis clubul sibian.


CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj nu mai scapă de coronavirus! Trei persoane, pozitive la reunirea lotului. Testul lui Petrescu, neconcludent

 


 

EXCLUSIV. CFR Cluj, la un pas de primul transfer important din această vară! Un atacant trecut pe la Napoli vine în Gruia

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter