Sport

CFR Cluj nu mai scapă de coronavirus! Trei persoane, pozitive la reunirea lotului. Testul lui Petrescu, neconcludent

CFR Cluj are trei cazuri de coronavirus active în lot după valul de infectări de luna trecută.

CFR Cluj nu mai scapă de coronavirus! Trei persoane, pozitive la reunirea lotului. CFR Cluj nu mai scapă de coronavirus! Trei persoane, pozitive la reunirea lotului.

 

 


CFR Cluj s-a testat la începutul săptămânii de coronavirus înaintea pregătirii de vară, dar veștille nu sunt deloc cele pe care le așteptau oficialii. Conform FANATIK.RO, Damjan Djokovici, Adrian Păun și Cristi Moldovan (antrenorul cu portarii) sunt în continuare pozitivi la Covid-19.

 


Cei trei vor fi testați din nou, iar dacă vor ieși negativ, vor putea să se alăture lotului. Dan Petrescu a avut un test neconcludent și va fi testat din nou, iar dacă rezultatul este unul pozitiv ar putea conduce echipa în continuare de la distanță. Conform OMS, persoanele infectate cu noul Covid-19 nu mai pot transmite virusul după 14 zile, însă UEFA a anunțat că niciun jucător sau membru al staff-ului cu rezultat pozitiv nu are dreptul să participe la meciurile din cupele europene.

CFR Cluj ar trebui să debuteze în Liga Campionilor pe 18 sau 19 august împotriva celor de la Floriana, într-un meci programat în Malta într-o singură manșă. Ardelenii pot da peste Dinamo Zagreb o săptămână mai târziu, în turul 2, dacă vor învinge echipa malteză.


CITEȘTE ȘI:

 


 

CFR Cluj și-a aflat posibila adversară în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

 


 

CFR Cluj și-a aflat adversara în turul 1 preliminar din Champions League! Campionii vor juca în deplasare

 

 

 

abonare newsletter