Sport

EXCLUSIV. CFR Cluj, la un pas de primul transfer important din această vară! Un atacant trecut pe la Napoli vine în Gruia

CFR Cluj este foarte aproape să realizeze primul transfer important din această vară.

EXCLUSIV. CFR Cluj, la un pas de primul transfer important din această vară! Un atacant trecut pe la Napoli vine în Gruia EXCLUSIV. CFR Cluj, la un pas de primul transfer important din această vară! Un atacant trecut pe la Napoli vine în Gruia

 

 


CFR Cluj este foarte aproape să ajungă la un acord pentru transferul lui Nicolao Dumitru Cardoso, atacantul celor de la Gaz Metan Mediaș. Conform informațiilor Monitorul de Cluj, Cardoso este în negocieri avansate cu CFR Cluj și are șanse mari să îmbrace tricoul „feroviarilor” în următoarea stagiune.

 


Cardoso, nemulțumit de situația de la Mediaș

Atacantul cu tată român și mamă din Brazilia este dispus să facă pasul spre CFR Cluj după evoluția dezamăgitoare a lui Gaz Metan Mediaș în play-off. Cardoso a anunțat încă de la finalul play-off-ului că va pleca de la Gaz Metan Mediaș dacă nu se vor rezolva problemele interne din cadrul echipei.

Gazul nu are conducere tehnică și a rămas fără jucători importanți precum Sergiu Buș, Neluțu Roșu, Ely Fernandes sau Ioan Hora la finalul sezonului. De altfel, medieșenii au fost nevoiți să joace cu mai mulți juniori ultimele meciuri din sezonul 2019/2020.


Gaz Metan Mediaș și CFR Cluj în relații excelente

CFR Cluj i-a transferat în vara trecută pe Mario Rondon și Luis Aurelio de la Gaz Metan Mediaș, în timp ce Mihai Butean a fost împrumutat în iarnă la echipa sibiană.

Cardoso  trecut de-a lungul carierei pe la formații ca Empoli, Napoli, Livorno, Notthingam Forrest sau Alcorcon.


CITEȘTE ȘI:

 


 

CFR Cluj și-a aflat posibila adversară în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

 

 

 

CFR Cluj și-a aflat adversara în turul 1 preliminar din Champions League! Campionii vor juca în deplasare

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter