Sport

Emil BOC sare în APĂRAREA lui Dan PETRESCU: „Am vorbit cu el personal, M-A DURUT!”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a ținut să îi ia apărarea lui Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, confirmat cu noul coronavirus.

Emil Boc sare în APĂRAREA lui Dan Petrescu: „Am vorbit cu el personal, M-A DURUT!” Emil Boc sare în APĂRAREA lui Dan Petrescu: „Am vorbit cu el personal, M-A DURUT!”

 

 


În ultimele zile, în presă au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu ar fi fost surprins plimbându-se pe străzile din Cluj-Napoca, fără să poarte corect masca de protecție, deși a fost testat pozitiv la COVID-19 și a fost internat într-o clinică. După ce clubul feroviar a dezmințit aceste zvonuri, a fost rândul primarului din Cluj-Napoca, Emil Boc, să îi ia apărarea fostului internațional român.

M-a durut ce a apărut în presă cu privire la Dan Petrescu! Omul ăsta este în spital de zile bune, respectă cu strictețe toate regulile și restricțiile medicale. Se simte bine, dar să vii să spui, «domnule, e pe stradă, că avem noi poze», mi se pare un lucru complet imoral, incorect față de prestigiul său și ceea ce face Dan Petrescu. Eu personal am vorbit cu el. Să vorbim și despre CFR, că tot ai noștri sunt și ei, sunt ai Clujului și m-aș bucura să ia titlul, pentru că îl ia titlul Clujul, nu altcineva!”, a declarat Boc, într-o intervenție telefonică la o emisiune radio.


M-a deranjat acea campanie de presă împotriva lui Dan Petrescu pe care, repet, îl respect ca om și ca profesionist pentru ceea ce a făcut pentru Cluj. Nemeritată acea afirmație! El este în spital, am vorbit personal de mai multe ori cu Dan Petrescu și pot confirma și medicii și toată lumea. El este acolo, sper să iasă cât mai repede cu putință, dar se pare că nu va putea ieși până la meciul cu Craiova sau e la limită, depinde de rezultatul testelor. E tot de-al nostru!”, a completat edilul.

Nu este prima oară când Emil Boc îl laudă pe antrenorul „feroviarilor”. Deși este suporter declarat al rivalei Universitatea Cluj, edilul Emil Boc și-a manifestat în repetate rânduri simpatia pentru formația din Gruia, pe care o vede din nouă campioană a României, a treia oară consecutiv, deși clujenii pornesc cu a doua șansă în cursa pentru titlu, în spatele echipei CSU Craiova.


CITEȘTE ȘI:

Emil Boc, impresionat de Dan Petrescu: „Un antrenor EXTRAORDINAR, un om de AUR!”

 


 

abonare newsletter