Sport

Emil Boc, impresionat de Dan Petrescu: „Un antrenor EXTRAORDINAR, un om de AUR!”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, s-a declarat extrem de impresionat de antrenorul principal al lui CFR Cluj, Dan Petrescu.

Emil Boc, impresionat de Dan Petrescu: „Antrenor extraordinar, un om de aur, de o calitate rară!” Emil Boc, impresionat de Dan Petrescu: „Antrenor extraordinar, un om de aur, de o calitate rară!”

Deși este fan înrăit „U” Cluj, Emil Boc a lăudat din nou performanțele rivalilor din Gruia, pe care îi vede deja din nou campionii României, pentru a treia oară consecutiv. Edilul este de părere că rolul principal în povestea de succes a „feroviarilor” îi aparține fostului internațional român Dan Petrescu, actualul antrenor al formației CFR Cluj.

„Tot respectul pentru CFR! Este o echipă performantă, are un brand consacrat, îi felicit pentru titlul nou, eu zic că au și luat titlul, dar nu e 100%. Domnule, au un antrenor extraordinar, pe acest Dan Petrescu, un om de aur, absolut, un profesionist desăvârșit și de o calitate umană rar întâlnită!”, a declarat Emil Boc, într-o intervenție telefonică la un post local de radio.


Primarul Emil Boc: „Dan Petrescu face diferența oriunde merge!”

Dan Petrescu face diferența oriunde merge, evident, dacă are și un context în care să se poată manifesta. Rar așa ceva să întâlnești.... Îmi amintesc că a spus niște chestiuni atât de profunde, zic, domnule, nu ar veni de la un fotbalist. (...) Ca în viață, caracterul și în fotbal este important. Spus de Dan Petrescu, cică e filozof, dar uite că a intuit ceea ce cu toții ne confruntăm în viață. Caracterul face diferența!”, a mai spus edilul, parafrazându-l pe „Bursuc” dintr-un interviu după victoria fantastică a CFR-ului la Glasgow, împotriva lui Celtic, 4-3.

Caracterul „de aur” al lui Dan Petrescu a fost pus sub semnul întrebării în ultimele luni, după conflictul-monstru cu fostul său „secund”, Alin Minteanu, CFR-ist 100%. Foștii jucători din perioada de glorie a „feroviarilor” au făcut zid în jurul lui Minteuan, cel care l-a acuzat pe Petrescu că, indiferent de rezultat, „este o victimă” și „se plânge non-stop”.


Deși este la 7 puncte distanță și tocmai a trecut de principala urmăritoare, FCSB, Dan Petrescu a declarat, după victoria cu 1-0 din Gruia, că „CFR nu va termina în primele trei poziții” în Liga 1. „Sunt nemulțumit de toți, chiar și de mine, poate nu am pregătit cum trebuie meciul. La cum am jucat azi, pierdem șapte meciuri la rând!”, a mai spus cel poreclit „Bursucul”.

CITEȘTE ȘI:


Petrescu anunță jihadul la CFR Cluj: „Sunt foarte supărat pe ei. Nu știu ce am greșit, dar niciodată nu am fost dominați așa”
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter