Sport

Reacție dură din partea oficialilor de la CFR Cluj:„Toate cele 23 de teste au fost fals-pozitive la clinica din București”

CFR Cluj a transmis un comunicat în care a dorit să facă precizări cu privire la situația creată în ultimele săptămâni.

Reacție dură din partea oficialilor de la CFR Cluj Reacție dură din partea oficialilor de la CFR Cluj

 

 


CFR Cluj trece prin momente extrem de dificile după ce lotul și staff-ul tehnic au fost testați pozitiv la o clinică privată din București, însă totul avea să se dovedească fals.

 


„Ca urmare a ultimelor informatii apărute în presă referitor la cele 23 persoane testate pozitiv de către o clinică privată atât la București, cât și la Cluj-Napoca săptămâna trecută, dorim să facem următoarele precizări: În urma investigațiilor si retestărilor efectuate în ultimele zile s-a dovedit faptul că din totalul de 23 de persoane depistate pozitiv NICIUNA nu este si nici nu a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2, așadar testele efectuate inițial au fost fals-pozitive”, a transmis clubul.

CFR Cluj va avea un program infernal

Trupa antrenată de Dan Petrescu este obligată să joace trei meciuri în 6 zile pe finalul sezonului. Echipa din Gruia se va duela cu FC Botoșani, FCSB și Universitatea Craiova


„Ca urmare a acestei situații create, echipa noastră nu a putut disputa meciul cu FC Botoșani duminică, așa cum era programat inițial, acesta fiind reprogramat pentru data de astăzi. În următoarele 6 zile, CFR 1907 Cluj va trebui să joace 3 meciuri, toate extrem de importante pentru clubul nostru. E important de menționat faptul că până astăzi, echipa a fost privată de posibilitatea desfășurării antrenamentelor, fapt care poate afecta forma băieților în aceste meciuri rămase”, au tunat oficialii de la CFR.

Dan Petrescu nu va putea fi alături de jucători

„De asemenea, faptul că antrenorul principal al echipei noastre, Dan Petrescu, alături de o parte a staff-ului său tehnic nu vor putea fi alături de echipă în următoarea perioadă este un mare handicap al echipei noastre în lupta pentru titlu”, a mai transmis conducerea clubului.


Citește și:

 


CFR Cluj primește vizita lui FC Botoșani! Jucătorii cu 2 teste negative pot evolua în această seară

 

 

DSP Cluj a reacționat după vindecarea miraculoasă a celor de la CFR Cluj:„Nu mă interesează meciurile lor”

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter