Sport

CFR Cluj, victorie lejeră la Botoșani! Petrescu a debutat un puști de 17 ani

CFR Cluj a învins, sâmbătă seara, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia FC Botoşani într-o partidă disputată în deplasare din cadrul etapei a 4-a a play-off-ului Ligii I.

CFR Cluj, victorie lejeră la Botoșani! Petrescu a debutat un puști de 17 ani CFR Cluj, victorie lejeră la Botoșani! Petrescu a debutat un puști de 17 ani

Golurile liderului clasamentului au fost înscrise în primele 12 minute ale partidei de Ciprian Deac. Mai întâi, în minutul 3, el a transformat o lovitură de la unsprezece metri obţinută de Omrani în urma unui duel cu Chindriş în careul formaţiei din Botoşani. Al doilea gol a venit în minutul 12, acelaşi Ciprian Deac reuşind să înscrie cu un şut puternic de la aproximativ 18 metri în urma unei lovituri libere.

La gruparea ardeleană a debutat Otto Hindrich, un portat de numai 17 ani pe care tehnicianul Dan Petrescu l-a folosit ca titular în absenţa lui Giedrius Arlauskis, accidentat.

CFR Cluj a avut iniţiativa pe întreaga durată a partidei cu o posesie de 58% şi patru şuturi pe poartă, în timp ce gruparea moldoveană a avut 42% şi 1 şut.

Formaţia condusă de Dan Petrescu rămâne singura echipă neînvinsă din play-off-ul Ligii I, cu 3 victorii şi 1 rezultat de egalitate după primele patru etape.

După victoria de sâmbătă, CFR Cluj se află pe primul loc al clasamentului, la 7 puncte distanţă de ocupanta poziţiei secunde, Universitatea Craiova, care are însă un meci mai puţin disputat.

Citește și:


Emil Boc, impresionat de Dan Petrescu: „Un antrenor EXTRAORDINAR, un om de AUR!”

 

Un jucător de la CFR Cluj, pe lista celor mai talentați tineri din Europa

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter