Sport

Lacrimi de BUCURIE pentru suflarea sportivă din Cluj. Primarul Emil Boc a făcut anunțul!

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat ce se va întâmpla în următoarele zile cu Sala Polivalentă BT Arena.

lacrimi-de-bucurie-pentru-suflarea-sportiva-din-cluj-primarul-emil-boc-a-facut-anuntul, foto: Paul Gheorgheci/ monitorulcj.ro lacrimi-de-bucurie-pentru-suflarea-sportiva-din-cluj-primarul-emil-boc-a-facut-anuntul, foto: Paul Gheorgheci/ monitorulcj.ro

În urmă cu o lună, autorităţile clujene au făcut recepţia spitalului de campanie cu 350 de paturi, amenajat la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pentru pacienţii cu coronavirus. Unitatea medicală urma să fie folosită doar în eventualitatea în care va fi nevoie de acest spațiu pentru a face față cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19.

La o lună de la recepția așa-zisului spital de campanie, edilul Emil Boc a dezvăluit că Sala Polivalentă BT Arena va mai rămâne unitate medicală de suport pentru pacienții cu COVID-19 până în data de 9 iunie, urmând ca din 10 iunie aici să fie reluate treptat activitățile sportive obișnuite.


Așteptarea a luat sfârșit! „Spitalul” se închide, Sala Polivalentă revine sportului

Nu se mai justifică menținerea, având în vedere scăderea numărului de cazuri. În municipiul Cluj-Napoca, mai avem șapte cazuri active. Nu am internat niciun pacient la Sala Polivalentă, ci doar a fost pregătită pentru intervenții de urgență în cazul în care spitalele n-ar fi făcut față. Până în 9 iunie inclusiv, amplasamentul rămâne în formula actuală. La Sala Polivalentă se vor relua treptat antrenamentele”, a declarat Emil Boc, într-o intervenție la Europa FM.

Reamintim, costul amenajării s-a ridicat la peste un milion de lei şi a fost suportat de o rețea de hypermarketuri şi de partenerii săi. Echipamentele și mobilierul din unitatea medicală amenajată la Sala Polivalentă vor intra în dotarea ISU Cluj, pentru folosirea lor în cazuri similare din viitor.


CITEȘTE ȘI:

Dezbatere cu scântei pe tema sănătății, la Primărie. Ungureanu: „Comunitatea a făcut sacrificii pentru spitale, în timp ce alții au stat la furat”
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter