Sport

Prima mutare la CFR Cluj după ridicarea interdicției la transferuri. Jucător U21 în Gruia!

Campioana României a efectuat prima mișcare pe piața transferurilor după decizia venită de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

Prima mutare la CFR Cluj după ridicarea interdicției la transferuri. Jucător U21 în Gruia!, sursă foto: Facebook Sticla Arieșul Turda Prima mutare la CFR Cluj după ridicarea interdicției la transferuri. Jucător U21 în Gruia!, sursă foto: Facebook Sticla Arieșul Turda

Astfel, în cursul zilei de marți, a fost perfectat transferul mijlocașului Cristian Paleoca, 20 de ani, de la divizionara terță Sticla Arieșul Turda. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a grupării din Turda, nefiind însă confirmat și de gruparea feroviară, cel puțin până în acest moment.

„Cristian Paleoca a jucat la Sticla Arieșul Turda, încă din Liga 4, contribuind la promovarea echipei în Liga 3, deși era la vârsta junioratului. Clubul îi urează mult succes la noua echipă și în cariera sa de fotbalist!”, se arată într-un mesaj al celor de la Sticla Arieșul.


Paleoca, născut în 1999, este un fotbalist eligibil pentru regula U21, fiind dorit în trecut și de Hermannstadt sau FC Botoșani. În acest moment, fotbaliștii sub 21 de ani pe care se bazează Dan Petrescu sunt Claudiu Petrila (19 ani), Cătălin Itu (20 de ani), Alexandru Pașcanu (21 de ani) și Valentin Costache (21 de ani).

CITEȘTE ȘI: Veste EXCELENTĂ pentru CFR Cluj! TAS a dat verdictul, Petrescu își freacă mâinile de bucurie

Ultimele Stiri
abonare newsletter