Sport

O primă repriză execrabilă! Petrescu, după eșecul cu Viitorul: „Dacă stăm doar în avion!”

Dan Petrescu, Adiță Păun și Ciprian Deac au comentat „la cald” înfrângerea usturătoare suferită pe terenul Viitorului lui Hagi, scor 1-3.

„O primă repriză execrabilă!” Petrescu, după eșecul cu Viitorul: „Dacă stăm doar prin avioane...!”, sursă foto: captură TV DigiSport „O primă repriză execrabilă!” Petrescu, după eșecul cu Viitorul: „Dacă stăm doar prin avioane...!”, sursă foto: captură TV DigiSport

Atât tehnicianul campioanei, cât și jucătorii „feroviarilor” au recunoscut că prima repriză de la Ovidiu a fost poate cea mai proastă de la venirea „Bursucului” în Gruia. A fost a doua înfrângere în campionat venită după un eșec în Europa: după 0-1 cu Slavia a urmat un 2-3 pe terenul Astrei, iar acum, după 0-2 pe Celtic Park, CFR s-a înclinat în Dobrogea, la capătul unei partide câștigată meritat de „puștii lui Hagi”.

„Am făcut o primă repriză execrabilă, n-am avut atitudine, n-am pasat. Cea mai proastă repriză de când a venit Mister aici! Din păcate, am început să jucăm doar la 3-0, ne-am creat 3-4 ocazii imense, cu puțin noroc puteam scoate un egal, puneam presiune și mai marcam. Dar, după prima repriză pe care am făcut-o, nu cred că meritam nici să egalăm. (...) Trebuie să ne regăsim, iar data viitoare să nu se mai întâmple, să vedem împreună cu Mister. Să găsim o soluție, nu mai câștigăm în deplasare!”, a declarat Adrian Păun la microfonul DigiSport, la flash-interviul de la finalul partidei.


„Cea mai proastă repriză de când sunt eu la CFR, dar e și meritul Viitorului, care a jucat foarte bine! Când stai prin aeroporturi și avioane... poate cu alte echipe câștigi, dar cu Viitorul nu a funcționat. (...) Primul gol îl dă Peteleu când nu era nimeni lângă el, al doilea gol îl luăm de la 35-40 de metri. (...) Am avut niște ocazii rarisime, dar a fost prea târziu. Atitudine era, dar băieții nu puteau, de abia un antrenament am făcut ieri (n.red. sâmbătă). Am vrut să schimb și sistemul, dar nu a fost o idee strălucită, jucătorii nu erau adaptați”, a punctat și Dan Petrescu, care a continuat să se plângă de programul infernal al echipei sale.

„Dacă îți dai singur gol... Moralul a căzut, am riscat și cu Arlauskis accidentat. Dacă ne uităm la ocazii, sigur noi aveam mai multe ocazii, dar fotbalul se joacă pe goluri. Felicit Viitorul, repriza întâi este singura care nu mi-a plăcut în acest sezon, în rest băieții și-au făcut treaba. (...) Dacă nu jucam în Europa, sigur aveam cu vreo 6 puncte în plus. De ce să fiu îngrijorat? Echipa e pe primul loc, suntem în cupele europene, campionatul e foarte strâns, e luptă mare la titlu”, a precizat „Bursucul”.


„Am intrat cu 0-2 la pauză, Viitorul este o echipă de posesie, care a împins jocul mult în jumătatea noastră. Victoria lor este meritată, țin să-i felicit! Dacă vreți să găsim scuze, găsim repede! Nu știm ce s-a întâmplat, nu am intrat foarte motivați pe teren, iar acest lucru ne-a costat. E o înfrângere dureroasă, dar mai sunt multe etape, nu e nimic pierdut, suntem tot în față. Ar trebui să ne revenim, noi pierdem foarte greu două partide la rând!”, a subliniat și veteranul Ciprian Deac.

„Numele meu a fost mereu și va fi pus la alte echipe, dar, după asemenea înfrângere, n-am stare să vorbesc despre așa ceva. Mă bucur dacă s-au gândit la mine, dar acum trebuie să ne gândim la înfrângerea asta!” – Dan Petrescu, despre zvonurile privind o plecare la Dinamo Moscova


CITEȘTE ȘI: Cu Viitorul de la Ovidiu, ca în trecutul de la Glasgow! CFR-ul lui Petrescu, eșec usturător cu trupa lui Hagi după o primă repriză de coșmar

abonare newsletter