Sport

Juniorii de la CFR Cluj au câştigat ambele dueluri cu Ardealul în Liga Elitelor

CFR Cluj îşi continuă parcursul excelent în Liga Elitelor U17 şi U19, iar în weekend-ul recent încheiat a reuşit două victorii importante în faţa celor de la Ardealul Cluj.

La categoria Under 19, CFR Cluj a câştigat cu 3-0 pe terenul celor de la Ardealul Cluj şi se află pe locul 1 cu 25 de puncte acumulate în primele nouă etape disputate. Formaţia din Gruia este urmată în clasament de UTA Arad (23 de puncte); Universitatea Craiova (18), Ardealul Cluj (17), Universitatea Cluj (16)

"Studenţii" au câştigat în această rundă pe terenul celor de la CS Academia de Fotbal Gică Popescu cu 3-2 şi speră în continuare la ocuparea unuia dintre cele patru locuri care duc în play-off. În etapa următoare, Ardealul Cluj primeşte vizita celor de la Universitatea Craiova, CFR Cluj va juca pe teren propriu cu UTA Arad, în timp Universitatea Cluj va juca împotriva celor de la Interstar Sibiu.


La categoria Under 17, CFR Cluj a învins Ardealul cu scorul de 4-1, în timp ce Universitatea Cluj a pierdut cu 4-3 pe terenul celor de la Academia Gică Popescu. ASU Politehnica Timişoara este pe primul loc în clasamentul la această categorie de vârstă cu 25 de puncte, în timp ce pe locul secund se află CFR Cluj cu 22 de puncte. Universitatea Cluj este pe locul şapte cu 13 puncte, în timp ce Ardealul Cluj ocupă locul opt cu 11 puncte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter