Sport

Universitatea Cluj a plecat în primul cantonament al sezonului! Dulca a lăsat acasă mai mulţi jucători importanţi

Universitatea Cluj a plecat luni în Slovenia pentru primul cantonament în vederea pregătirii noului sezon.

Noile achiziţii ale Universităţii Cluj Noile achiziţii ale Universităţii Cluj

Formaţia pregătită de Cristi Dulca se va pregăti, în perioada, 15-25 iulie, în Slovenia pentru noul sezon din Liga 2, fiind cazaţi laHotel Čatež din localitatea Čatež ob Savi, Slovenia, şi se vor antrena pe terenurile din complexul sportiv Terme Čatež.

Oficialii clujenilor au pregătit deja trei meciuri amicale în cele 10 zile de cantonament în faţa unor echipe din Ungaria, Macedonia şi Arabia Saudită.


    17 iulie: FC Universitatea Cluj - FC Mezokovesd Zsory (prima ligă, Ungaria)
    21 iulie: FC Universitatea Cluj - FK Vardar (prima ligă, Macedonia)
    24 iulie: FC Universitatea Cluj - Al Fasaily (prima ligă, Arabia Saudită)

Cristi Dulca a ales un lot de 23 de jucători pentru cantonamentul din Slovenia urmând a se decide la finalul lui dacă echipa mai are nevoie de întăriri pentru noua stagiune.


Cosmin Dur-Bozoancă, Andrei Gorcea, Daniel Pîrvulescu, Carol Taub, George Florescu, Tudor Telcean, Rareş Takacs, Dorin Goga, Marius Coman, Dan Berci, Andrei Ceitil Castanheira, Cristian Gavra, Florin Burghele, Alex Pop, Tudor Vomir, Victor Dican, Alin Văsălie, Carlos Silveira da Graca "Kay", Pedro Mendes, Jose Costa, Hugo Firmino, Inacio Miguel, Ricardo Rafael da Costa Miranda "Rafa".

Cristi Dulca merge pe mâna tinerilor


Noul staff al Universităţii Cluj a adus în această vară şase portughezi şi un jucător din Capul Verde, dar cu toate aste Cristi Dulca le-a găsit loc în lotul echipei şi mai multor puşti crescu de Universitatea. Astfel, în lotul clujenilor s-au infilitrat tineri precum Gorcea, Telcean, Vomir, Văsălie sau Alex Pop, ultimul revenit în această vară de la FC Viitorul. Dulca nu a putut să treacă cu vederea nici evoluţiile lui Burghele, fotbalist transferat anul trecut de la Sporting Vaslui, dar care a îmbrăcat tricoul Universităţii Cluj la U-19.

Universitatea Cluj a renunţat în această vară la serviciile lui Octavian Ursu, cel care a fost împrumutat stagiunea trecută la Polithenica Timişoara. Mijlocaşul echipei ardelene a ajuns la o înţelegere cu UTA Arad. La formaţia de pe malul Someşului nu vor mai evolua în stagiunea viitoare Răzvan Greu, Iulian Dinu, Iuliu Haţiegan şi Denis Hordouan, ultimii doi fiind curtaţi de mai multe echipe din Liga 1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter